ΙΑΣΩ: Επιστημονικό σεμινάριο με θέμα “Σεξουαλικότητα: Η νέα πραγματικότητα

Επιστημονικό Σεμινάριο, με θέμα “Σεξουαλικότητα: Η νέα πραγματικότητα”, το Σάββατο 2 Απριλίου 2022 και ώρα 10:00π.μ., στην Αίθουσα Εκδηλώσεων, διοργανώνει το ΙΑΣΩ.

Το Επιστημονικό Σεμινάριο πραγματοποιείταισε συνεργασία με την Εταιρεία URBANZEN ATHENIAN, part of Athenian Science Bookstore.

Το αυξημένο ενδιαφέρον για τη Σεξουαλικότητα σε παγκόσμιο επίπεδο, αλλά και η μεταστροφή αντιλήψεων τα τελευταία χρόνια, επιβάλλουν μεγαλύτερη ενημέρωση.Το Σεμινάριο στοχεύει στην ενημέρωση των Ιατρών – Συνεργατών και Επαγγελματιών Υγείας σε θέματα Σεξουαλικής Υγείας. Απευθύνεται σε Μαιευτήρες – Γυναικολόγους και ιατρούς άλλων ειδικοτήτων, καθώς και σε Επιστήμονες και φοιτητές του χώρου της υγείας.

ΙΑΣΩ: Επιστημονικό σεμινάριο με θέμα “Σεξουαλικότητα: Η νέα πραγματικότητα

Το Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία με την επίδειξη του Πιστοποιητικού Εμβολιασμού.Η εγγραφή είναι δωρεάν και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τα στοιχεία τους στο ακόλουθο link: https://bit.ly/3pSpAtF

Επιστημονικά υπεύθυνος του Σεμιναρίου είναι ο Καθηγητής κ. Ζήσης Παπαθανασίου, Σεξολόγος, τ.έμ. Επίκουρος Καθηγητής Μαιευτικής και Γυναικολογίας ΑΠΘ, Συνεργάτης ΙΑΣΩ.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το Σεμινάριο πατήστε  εδώ

Διαβάστε επίσης 

Η μειωμένη σεξουαλική δραστηριότητα επηρεάζει το σπέρμα – Τα νεότερα για την ανδρική υπογονιμότητα

Πλεύρης από Βρυξέλλες : Χρειάζεται κοινή ευρωπαϊκή προσέγγιση για τη χορήγηση 4ης δόσης εμβολίου

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.