Πρωτοβουλία της Angelini Pharma Hellas για τη σωστή διαχείριση των φαρμάκων

Με κεντρικό μήνυμα «ZeroMedicineWaste»: Διαχειριζόμαστε τα φάρμακα και σώζουμε ζωές. Ανάλαβε δράση και μείωσε τις επιστροφές»,  η Angelini Pharma Hellas αναλαμβάνει πρωτοβουλία για την ορθή διαχείριση των φαρμάκων, με στόχο τη μείωση της σπατάλης πόρων που μπορούν να σώσουν ζωές.

Με την πρωτοβουλία «ZeroMedicineWaste» η Angelini Pharma Hellas παροτρύνει τους συνεργάτες της – φαρμακεία και φαρμακαποθήκες- να συμβάλουν στην από κοινού προσπάθεια για μείωση των επιστρεφόμενων και προς καταστροφή φαρμάκων και την εξάλειψη της σπατάλης τους.

Μέσα από καλύτερο προγραμματισμό, διαχείριση και συνεργασία μπορούμε να μειώσουμε τις επιστροφές των φαρμάκων και το πιο σημαντικό να εξασφαλίσουμε τη διαθεσιμότητα τους σε ασθενείς που τα χρειάζονται. Τα φάρμακα μπορούν με την κατάλληλη διαχείριση, να επαναδιατεθούν ώστε να είναι χρήσιμα στους ασθενείς.

Η εταιρική υπευθυνότητα αποτελεί τη βάση όλων των δραστηριοτήτων της εταιρείας, η οποία θέτει στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης και παραμένει πιστή στη δέσμευση της για την εξασφάλιση οικονομικής βιωσιμότητας στον χώρο του φαρμάκου, την προστασία του περιβάλλοντος και τη συμβολή της στην ευημερίακαι ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών στις οποίες δραστηριοποιείται.

Διαβάστε επίσης 

Παγκόσμια Ημέρα Γυναικών και Κοριτσιών στην Επιστήμη: Ο τομέας της Υγείας χρειάζεται περισσότερες γυναίκες επιχειρηματίες

EFPIA: Συστάσεις για τις προμήθειες φαρμάκων σε όλη την EE

ΕΔΑ Αττικής: Προάγει τις ίσες ευκαιρίες στην αγορά εργασίας

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.