Novartis: Η Φωτεινή Μπαμπανάρα αναλαμβάνει διεθνή ρόλο στην ομάδα επικοινωνίας

Η Φωτεινή Μπαμπανάρα αναλαμβάνει διεθνή ρόλο στην ομάδα επικοινωνίας Corporate Affairs and Global Health της Novartis AG, από την 1η Δεκεμβρίου 2021 και για 6 μήνες στο πλαίσιο σχετικού rotation. Η κα. Μπαμπανάρα θα είναι επικεφαλής επικοινωνίας για το τμήμα Integrated Access Programs and Markets (IAPM).

Προγράμματα πρόσβασης σε κοινότητες χαμηλού εισοδήματος

Πρόκειται για τα προγράμματα πρόσβασης σε κοινότητες χαμηλού εισοδήματος όπως το Novartis Access Portfolio και Healthy Families, καθώς και το Global Health Markets and Access Principles Center of Excellence.

Παράλληλα η κα Μπαμπανάρα, θα συνεχίσει να ηγείται του τμήματος Επικοινωνίας και Σχέσεων με Ενώσεις Ασθενών για τoν όμιλο Novartis στην Ελλάδα. Διαθέτει πολυετή εμπειρία σε θέσεις αυξημένης ευθύνης ελληνικών και πολυεθνικών εταιριών, με πολλές διακρίσεις σε τοπικούς και διεθνείς διαγωνισμούς.

Σημειώνεται ότι η Φωτεινή Μπαμπανάρα, είναι κάτοχος πτυχίου Ιστορίας και Αρχαιολογίας από το Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και μεταπτυχιακού στο Marketing & την Επικοινωνία με Νέες Τεχνολογίες από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Διαβάστε επίσης 

Τα δύο μεγάλα στοιχήματα στη φαρμακευτική δαπάνη – Οι κινήσεις του Θ. Πλεύρη

Σε ανάπτυξη και καινοτομία, οδηγεί η συνεργασία μεταξύ φαρμακοβιομηχανίας και πανεπιστημίων

Τι ισχύει με την 3η δόση εμβολίου- Ποιοι δεν χρειάζεται να την κάνουν

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.