Η Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας στηρίζει την Ένωση «Μαζί για το Παιδί»

Το «Food Drive» της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας στηρίζει 375 παιδιά της Ένωσης “Μαζί για το Παιδί” για όλη τη σχολική χρονιά.

Το εγχείρημα της ΠΕΦ ολοκληρώθηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, με σκοπό να έχει την εξασφάλιση προϊόντων ζωτικής σημασίας για τα παιδιά που στηρίζει η Ένωση «Μαζί για το Παιδί».

Υπό τις ιδιαίτερες συνθήκες της πανδημίας, η Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας ζήτησε από τους εργαζόμενους των εταιρειών μελών της να λάβουν μέρος φέτος στην online καμπάνια #PEF4Mazi.

Σε κλίμα αλληλεγγύης το hashtag #PEF4Mazi με ταχύ ρυθμό υιοθετήθηκε μεταξύ των εργαζομένων της εγχώριας βιομηχανίας φαρμάκου, οι οποίοι κατάφεραν με την συμβολή τους να φθάσουν και να ξεπεράσουν τον στόχο κατά 234%, σε σύγκριση με την περυσινή αντίστοιχη δράση.

Αποτέλεσμα ήταν ότι χάρη στην πρωτοβουλία της ΠΕΦ, να ικανοποιηθούν οι πάγιες και διαρκείς ανάγκες διατροφής και ειδικότερα φρέσκου φαγητού, υψηλής διατροφικής αξίας, για 375 παιδιά σε πέντε παιδικούς σταθμούς που στηρίζει η Ένωση «Μαζί για το Παιδί».

Ιδιαίτερη βαρύτητα λαμβάνει η συνεισφορά της ΠΕΦ με δεδομένο ότι εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού τα αιτήματα για βοήθεια που λαμβάνει η κοινωνική υπηρεσία της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» έχουν αυξηθεί κατά 50%.

Αναφερόμενη στη στήριξη της ΠΕΦ, η πρόεδρος της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», Αλεξάνδρα Μαρτίνου επεσήμανε ότι «για μία ακόμη χρονιά η ΠΕΦ στάθηκε δίπλα στο «Μαζί για το Παιδί».

Φέτος, ξεπερνώντας κάθε εμπόδιο και με αίσθημα προσφοράς οι άνθρωποι της ΠΕΦ, αξιοποιώντας την τεχνολογία, συνέβαλαν ουσιαστικά στο να εξασφαλίσουμε πρόσβαση σε φρέσκα τρόφιμα υψηλής διατροφικής αξίας για τα παιδιά που αγκαλιάζουμε».

Στην συνέχεια της προσπάθειας στάθηκε ο πρόεδρος της ΠΕΦ, Θεόδωρος Τρύφων τονίζοντας ότι «η ΠΕΦ και οι εταιρείες-μέλη της με το σύνολο των κοινωνικών της δράσεων θα συνεχίσει να μάχεται με αίσθημα ευθύνης και έμπρακτης αλληλεγγύης για την εξάλειψη της φτώχειας, και την πρόσβαση όλων των κοινωνικών ομάδων στα απαραίτητα είδη διαβίωσης, χωρίς περιορισμούς και αποκλεισμούς.

Η πρόσβαση όλων στα απαραίτητα αγαθά αποτελεί για την ΠΕΦ υπέρτατο στόχο και αδιαπραγμάτευτη αρχή. Για αυτό το λόγο θα συνεχίσει να μεριμνά για αυτήν με δράσεις που στηρίζουν έμπρακτα όσους βρίσκονται σε ανάγκη».

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.