Όμιλος Affidea: Ιατροφαρμακευτικό υλικό στους πληγέντες από τις πυρκαγιές

Την ηθική και υλική συμπαράστασή του στους πληγέντες και στους «ήρωες» πυροσβέστες και εθελοντές δασοπυροσβέστες των καταστροφικών πυρκαγιών, που σημειώθηκαν τις τελευταίες ημέρες σε Αττική και Εύβοια, προσέφερε ο όμιλος Affidea.

Έτσι πρόσφατα παραδόθηκε στην κοινωνική υπηρεσία του Δήμου Αλίμου ιατροφαρμακευτικό υλικό προκειμένου να μεταφερθεί στην Εύβοια και στη Βαρυμπόμπη για την περίθαλψη των τραυματιών.

Θα συνεχιστεί η συνεισφορά

Η συνεισφορά στους πληγέντες θα συνεχιστεί με την συμμετοχή αντιπροσωπείας της Affidea και στη δενδροφύτευση περιοχών που έχουν καταστραφεί ολοσχερώς από τις φωτιές.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του ομίλου Affidea που στόχο έχει να στηρίξει τους συνανθρώπους μας τις δύσκολες αυτές ώρες, απαλύνοντας τον βαρύ ψυχικό αντίκτυπο που έχουν οι πυρκαγιές.

Η απειλή της ανθρώπινης ζωής και της περιουσίας και η καταστροφή των δασικών εκτάσεων, καθώς η νέα αυτή μαζική καταστροφή, λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων, έρχεται να προστεθεί μαζί με μία σειρά πληγών στους ώμους των πολιτών, που βιώνουν μια από τις πιο δύσκολες χρονιές των τελευταίων δεκαετιών.

Διαβάστε επίσης 

ΙΣΝ: Δωρεά €15 εκατ. για την ανακούφιση από τις φωτιές

Όμιλος Euromedica: Δωρεάν εξετάσεις στο Πυροσβεστικό Σώμα – 2 ασθενοφόρα στο ΕΚΑΒ

Υπουργείο Υγείας: Οικονομική ενίσχυση 6.000 ευρώ και δωρεάν φάρμακα στους εγκαυματίες

 

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.