Novartis, Servier, Janssen και Amgen οι Μεγάλοι Νικητές των Patient Partnerships Awards 2021

Οι εταιρείες Novartis Hellas, Servier Hellas, Janssen Hellas και Amgen Hellas ήταν οι μεγάλοι νικητές των Patient Partnerships Awards 2021.

Ειδικότερα, κορυφαία εταιρεία αναδείχθηκε η Novartis, αποσπώντας τέσσερα βραβεία, δύο χρυσά και δύο αργυρά, για τις δράσεις που υλοποίησε στον τομέα της ενδυνάμωσης και στήριξης των ασθενών, των ατόμων με αναπηρία, των εργαζομένων στον κλάδο της Υγείας.  Αλλά  και για τις δράσεις υποστήριξης της τοπικής κοινωνίας.

Ακολουθούν οι εταιρείες Servier, Janssen και Amgen, κάθε μία από τις οποίες έλαβε δύο διακρίσεις. Τέλος, από ένα βραβείο απέσπασαν οι εταιρείες: Perception, Paulbill, Novo Nordisc, MSCOMM, Φαρμασέρβ Lilly, Takeda και ο Όμιλος Βιοϊατρική.

Διάκριση για τους Συλλόγους Ασθενών ΕΛΛΟΚ, ΚΕΦΙ και «Πνοή Αγάπης»

Μεταξύ των συλλόγων υποστήριξης ασθενών, τις περισσότερες διακρίσεις απέσπασε η Ελληνική Ομοσπονδία Καρκίνου (ΕΛΛΟΚ), λαμβάνοντας πέντε βραβεία, ενώ από ένα βραβείο έλαβαν ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Εθελοντών Φίλων Ιατρών “Κ.Ε.Φ.Ι.” Αθηνών και ο σύλλογος «Πνοή Αγάπης».

Συνολικά απονεμήθηκαν 11 χρυσά, οκτώ αργυρά και πέντε χάλκινα βραβεία, για την υλοποίηση πρωτοβουλιών που καλύπτουν τις ανάγκες των ασθενών και ωφελούν συνολικά το σύστημα Υγείας, στις παρακάτω κύριες διαγωνιστικές κατηγορίες:

  • Prevention and Disease Awareness Campaigns
  • Improving Health
  • Changing Culture in Healthcare
  • Covid 19 Pandemic Related Initiatives

Η πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής, Έλενα Χουλιάρα, Μέλος ΔΣ PIF, πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος AstraZeneca Ελλάδος & Κύπρου, δήλωσε: «Ως πρόεδρος της κριτικής επιτροπής των βραβείων Patient Partnerships Awards 2021, θα ήθελα να συγχαρώ όλους όσοι συμμετείχαν, παρουσιάζοντας πολύ ενδιαφέρουσες πρακτικές.

Στην παρούσα συγκυρία περισσότερο από ποτέ, η ανάδειξη αυτών των πρακτικών αποκτά ιδιαίτερη σημασία, καθώς η κοινωνία μας αναζητά την ισορροπία ανάμεσα στην ατομική και τη συλλογική ευθύνη. Αυτή η ισορροπία μπορεί να επιτευχθεί μόνο με ενημερωμένους και συνειδητοποιημένους πολίτες, παρόχους υπηρεσιών υγείας, κοινωνικούς και επιστημονικούς εταίρους.

Όλοι μαζί μπορούμε και πρέπει να συνεισφέρουμε προκειμένου να επιτευχθεί η ανάπτυξη μιας πολιτικής υγείας, με επίκεντρο τον ασθενή που θα σέβεται και θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις αξίες του, θα διασφαλίζει τη συμμετοχή του στη λήψη αποφάσεων καθώς και την απρόσκοπτη πρόσβασή του σε καινοτόμα φάρμακα και θεραπείες. Συγχαρητήρια σε όλους!».

Την διοργάνωση ανέλαβε  το Health Daily και η BOUSSIAS, υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΦΕΕ), της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας (ΠΕΦ) και του Συλλόγου Αντιπροσώπων Φαρμακευτικών Ειδών & Ειδικοτήτων (ΣΑΦΕΕ)

Υποστηρικτές της τελετής απονομής των βραβείων Patient Partnerships Awards 2021 ήταν η Μονάδα Ηλικιωμένων «Διώνη» και η PCC Hellas.

Για την αναλυτική παρουσίαση των νικητών σε κάθε κατηγορία, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.patientawards.gr.

Διαβάστε επίσης

Διπλή διάκριση για τη Servier Hellas στα Patient Partnerships Awards

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.