ΙΑΣΩ: Δέκα δωρεάν τοκετοί για τα 25 χρόνια λειτουργίας του

Στο πλαίσιο των δράσεων για τα 25 χρόνια λειτουργίας του, το ΙΑΣΩ, γιορτάζει την Ημέρα της Μητέρας και πρωτοπορεί προσφέροντας 10 δωρεάν τοκετούς, με διαγωνισμό στο Facebook και στο Instagram.

Το κάθε πακέτο περιλαμβάνει νοσήλια 3 ή 4 ημερών, έξοδα χειρουργείου, γενική νάρκωση ή επισκληρίδιο, βασικές εξετάσεις της μητέρας και του νεογνού, υλικά και φάρμακα άμεσα συνδεδεμένα με το φυσιολογικό τοκετό και την καισαρική τομή καθώς και την αμοιβή του αναισθησιολόγου. Ισχύει για φυσιολογικούς τοκετούς ή καισαρικές τομές που θα πραγματοποιηθούν έως 31 Αυγούστου 2022.

Εσύ θυμάσαι; Γράψε στη μητέρα σου την «εξομολόγησή» σου με #otipiopolitimo

Για να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό, επισκεφθείτε τη σελίδα του Ομίλου ΙΑΣΩ στο Facebook (www.facebook.com/omilosiaso) ή/και στο Instagram (www.instagram.com/omilosiaso), κάντε like ή follow στη σελίδα και με σχόλιο κάτω από το post του διαγωνισμού, γράψτε την «εξομολόγησή» σας στη μητέρα σας, χρησιμοποιώντας το hashtag #otipiopolitimo. Με αυτόν τον τρόπο μπαίνετε στην κλήρωση, διεκδικώντας έναν από τους 10 δωρεάν τοκετούς που προσφέρει το ΙΑΣΩ. Κάθε σχόλιο μετράει ως ξεχωριστή συμμετοχή.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους του διαγωνισμού, ακολουθήστε το link:  bit.ly/IASO_MothersDay2021

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.