39χρονος που μοιάζει με 26χρονο μάς δίνει τη μυστική συνταγή για ένα smoothie «αντιγήρανσης»

Ένας 39χρονος άνδρας, διατροφολόγος με εξειδίκευση στη μακροζωία δηλώνει πως έχει καταφέρει να επιβραδύνει τη γήρανσή του. Ο λόγος για τον Chris Mirabile από τη Νέα Υόρκη, ο οποίος ισχυρίζεται πως ενώ είναι 39 χρόνων, η βιολογική του ηλικία είναι μόλις… 26! Και μάλιστα, κατά ένα μεγάλο μέρος παίζει ρόλο και η διατροφή που ακολουθεί, στην οποία περιλαμβάνεται κι ένα smoothie αντιγήρανσης!
Ο Chris Mirabile στα 16 του χρόνια, επέζησε από μια απειλητική για τη ζωή του επιληπτική κρίση που προκλήθηκε από όγκο στον εγκέφαλο. Έκτοτε, έχει αφοσιωθεί στην έρευνα και τη μελέτη υγιών μεθόδων αντιγήρανσης, ενώ πρόσφατα ίδρυσε τη Novos, μια εταιρεία συμπληρωμάτων μακροζωίας.

Πού οφείλεται η καλή του κατάσταση

Ο 39χρονος ισχυρίζεται πως τώρα η «βιολογική του ηλικία» είναι 26 ετών, λέγοντας πως έχει καταφέρει να επιβραδύνει τη γήρανσή του κατά 37%. Όπως αναφέρεται σε σχετικό δημοσίευμα στο Insider, ορισμένοι ειδικοί αρχίζουν να λένε ότι είναι δυνατόν για ένα άτομο να έχει διαφορετική βιολογική και χρονολογική ηλικία. Ωστόσο, η δυνατότητα προσδιορισμού μιας συγκεκριμένη βιολογική ηλικία είναι ακόμα υπό συζήτηση.
Ο Chris Mirabile δήλωσε στο Insider δήλωσε ότι πιστώνει το ότι είναι “βιολογικά” 26 ετών σε μια σειρά από παράγοντες – η τακτική προπόνηση δύναμης και καρδιάς, ο καλός ύπνος και η ισορροπημένη διατροφή είναι τρία βασικά συστατικά.
Επίσης, αποκαλύπτει πως κάθε πρωί μετά την προπόνησή του πίνει καθημερινά ένα smoothie «αντιγήρανσης», όπως το χαρακτηρίζει ο ίδιος. Μάλιστα, μοιράστηκε με τον κόσμο και τη μυστική συνταγή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram

Τα μυστικά υλικά του smoothie «αντιγήρανσης»

Μη γαλακτοκομικό γάλα, όπως γάλα καρύδας ή βρώμης
Vegan πρωτεΐνη σε σκόνη από μείγμα πρωτεϊνών μπιζελιού και κάνναβης
Μείγμα σκόνης μανιταριών
Σπιρουλίνα
Καρότο
Σέλινο
Κεφίρ φράουλας ή ροδάκινου χωρίς γάλα
Και μπορεί το smoothie να μην ακούγεται ιδιαίτερα λαχταριστό, όμως, όπως εξηγεί ο ίδιος, το φρουτώδες κεφίρ προσθέτει μία γλυκιά και ευχάριστη γεύση, ενώ παράλληλα παρέχει θρεπτικά προβιοτικά.

Διαβάστε επίσης

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.