Όταν η απώλεια βάρους επηρεάζει το πρόσωπο

H απώλεια βάρους, μπορεί να είχε τα επιθυμητά αποτελέσματα στο σώμα, αλλά όχι και στο πρόσωπο.

Η απώλεια κιλών αλλάζει το σώμα, και ποια σημεία θα επηρεαστούν πρώτα εξαρτάται από τον οργανισμό. Τα αποτελέσματα μπορεί να είναι διαφορετικά μεταξύ ανδρών, γυναικών και ηλικιακών ομάδων.

Ωστόσο, τα χαμένα κιλά μπορεί να επηρεάσουν και το πρόσωπό σας. Έτσι θα δείτε να αλλάζει και το περίγραμμα του προσώπου, τα μάγουλα και το λαιμό.

Χαλάρωση στο πρόσωπο από την απώλεια βάρους

Το πρόβλημα είναι ότι μπορεί να δείτε χαλάρωση στο πρόσωπο, ειδικά αν η απώλεια κιλών ήταν μεγάλη. Αυτό συμβαίνει κυρίως σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, όπου το δέρμα έχει χάσει την ελαστικότητά του.

Το αποτέλεσμα μπορεί να είναι ότι θα μοιάζετε μεγαλύτεροι από την ηλικία σας και οι μικρές ρυτιδούλες να γίνουν πιο έντονες.

Αυτό συμβαίνει γιατί η απώλεια λίπους κάτω από το δέρμα, στα μάγουλα, τους κροτάφους, το πηγούνι, τη μύτη και την περιοχή των ματιών, έχει ως αποτέλεσμα τη χαλάρωση του δέρματος.

Για να αποφύγετε την έντονη αλλαγή στο πρόσωπο, μην ακολουθείτε σκληρές δίαιτες για γρήγορη απώλεια βάρους.

Ο στόχος πρέπει να είναι η σταδιακή απώλεια κιλών σε βάθος χρόνου και αυτό μπορεί να επιτευχθεί με μία υγιεινή διατροφή που να είναι πλούσια σε βιταμίνες και πολύτιμα στοιχεία.

Παράλληλα, θα πρέπει να φροντίσετε για τη σωστή ενυδάτωση προσώπου και σώματος με κατάλληλα προϊόντα περιποίησης του δέρματος.

Διαβάστε επίσης

Αυτή η συνήθεια πριν τον ύπνο μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τη σχέση σας

Έχουν ή όχι διαφορές τα νέα εμβόλια από τα υπάρχοντα; Ο καθηγητής Μανωλόπουλος απαντά

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.