Φαγητά που δεν πρέπει να παίρνεις στο γραφείο

Είτε είστε το άτομο που έχετε συνηθίσει να παίρνει ταπερ με φαγητό στο γραφείο σας είτε απλά δεν μπορείτε να δουλέψετε χωρίς μεσημεριανό γεύμα, πρέπει να ξέρετε ποια φαγητά μπορείτε ή τι δεν μπορείτε να παίρνεται στη δουλειά. Ναι, αυτό μπορεί να σας περιορίζει, αλλά είναι καλύτερο από το να δημιουργήσετε ένα εχθρικό ή άβολο περιβάλλον στο γραφείο.

Ορισμένα φαγητά  είναι «don’t» για πρακτικούς λόγους και άλλα για λόγους ευγένειας ωστόσο αν θέλεις και εσύ να βοηθηθείς λίγο περισσότερο, παρακάτω θα βρεις τη λίστα με το τι δεν μπορείς να φας στο γραφείο.

Φαγητά που δεν πρέπει να παίρνεις στο γραφείο

Ψάρια

Όσο νόστιμο και υγιεινό κι αν είναι ένα τηγανητό ή ψητό ψάρι, μην περιμένετε από τους συναδέλφους σας στο γραφείο να ανέχονται έντονες μυρωδιές ψαριού. Επίσης, η δυσοσμία μπορεί να παραμείνει στα ρούχα σας αφού τελειώσετε το φαγητό. Εκτός και αν υπάρχει χώρος εστιατορίου, όπου εκεί μπορείτε να απολαύσετε ελεύθερα,χωρίς τα βλέμματα των συναδέλφων σας, το ψάρι.

Λάχανο

Έχετε μπει ποτέ σε σπίτι όπου βράζουν ή μαγειρεύονται λάχανο; Αν ναι, δεν χρειάζεται εξήγηση. Αν και πρόκειται για ένα υγιεινό και νόστιμο προϊόν, δεν αξίζει να το πάρετε στο γραφείο για μεσημεριανό γεύμα.

Τουρσιά

Το ξινολάχανο, τα αγγούρια και οι ντομάτες έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε προβιοτικά, βοηθώντας το σώμα σας να λειτουργεί σωστά. Ωστόσο, οτιδήποτε ζυμώνει βγάζει μια μυρωδιά που θα κάνει τον άνθρωπο στο διπλανό γραφείο να σας μισήσει.

Αυγά

Τα βραστά αυγά είναι εξαιρετική πηγή πρωτεΐνης και βρώμας. Αυτή η μυρωδιά παραμένει στο χώρο για πολύ καιρό ακόμα και μετά το τέλος του γεύματος. Φάτε αυγά για πρωινό στο σπίτι και φέρτε κάτι άλλο στη δουλειά που δεν αφήνει μυρωδιά.

Γρήγορο φαγητό

Τα αγαπημένα σας μπιφτέκια ή πίτσα έχουν ωραία γεύση όταν τα τρώτε, αλλά η μυρωδιά που μένει μετά από αυτά είναι μια εντελώς διαφορετική ιστορία. Ακόμα και οι συσκευασίες φαστ φουντ θα βρωμάνε στο γραφείο για μέρες.

Κρεμμύδια και σκόρδο

Ακόμα κι αν σας αρέσουν πολύ τα καρυκευμένα φαγητά, μην προσθέτετε κρεμμύδια και σκόρδο σε οτιδήποτε σκοπεύετε να φάτε στο γραφείο. Όχι μόνο ο χώρος θα μυρίζει άσχημα, αλλά και η αναπνοή σας .

Τυριά 

Τα περισσότερα υψηλής ποιότητας και νόστιμα τυριά μυρίζουν ιδιαίτερα. Η μυρωδιά τους μπορεί να μπει στη γαστρονομική έκσταση ενός γκουρμέ, αλλά όχι των συναδέλφων σας. Κρατήστε αυτή τη λιχουδιά για το σπίτι.

Φαγητά με έντονα μπαχαρικά

Ακόμη και οι άνθρωποι που τους αρέσει η γεύση του πικάντικου φαγητού δεν τους αρέσει ιδιαίτερα να το μυρίζουν όλη μέρα στο γραφείο. Επιπλέον, αυτό το άρωμα μπορεί να προκαλέσει μια κρίση άσθματος ή μια αλλεργική αντίδραση.

Διαβάστε επίσης 

10 γεύματα για να λιώσετε το λίπος της κοιλιάς

Ποια είναι τα πιο υγιεινά μαγειρικά λάδια και ποια να αποφύγετε

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.