Το business banking της Εθνικής Τράπεζας δίπλα στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις

2023: 6 σταθμοί, 1.500 επιχειρήσεις, μία Τράπεζα. Η Εθνική Τράπεζα, θέτοντας στο επίκεντρο τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις (ΜμΕ), πραγματοποίησε, στο πλαίσιο της ευρύτερης στρατηγικής της για την ανάπτυξη και τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητάς τους, μία σειρά επισκέψεων σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας.

Με στόχο να προσφέρει ολοκληρωμένη κάλυψη των επιχειρηματικών αναγκών τους, τεχνογνωσία, ευελιξία και άριστη εξυπηρέτηση, στηρίζει τα επενδυτικά σχέδια των επιχειρηματικών πελατών της, μέσω χρηματοδοτήσεων & συμβουλευτικής καθοδήγησης, για την υλοποίηση έργων πράσινης ανάπτυξης, ψηφιακού μετασχηματισμού, καινοτομίας και εξωστρέφειας, προετοιμάζοντας, έτσι, την επόμενη ημέρα των επιχειρήσεων.

Δίπλα στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Η αξιοποίηση των σημαντικών ευκαιριών και κονδυλίων, που προσφέρονται μέσα από τα αναπτυξιακά εγγυοδοτικά και συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα, τέθηκε στο επίκεντρο των εκδηλώσεων και των συναντήσεων με πελάτες, που το Business Banking της Εθνικής Τράπεζας πραγματοποίησε το 2023, μέσα από ένα σημαντικό “ταξίδι”: Θεσσαλονίκη 20/2, Ναύπλιο 3/5, Αθήνα 8/6, Ιωάννινα5/7, Πάτρα 1/11, Καβάλα 6/12.

Στελέχη της Εθνικής Τράπεζας, μέσα από αυτή την περιοδεία ευρείας κλίμακας, βρέθηκαν δίπλα στους επιχειρηματίες, ακούγοντας τις ανάγκες τους και τα σχέδιά τους. Παράλληλα παρουσίασαν τις αναπτυξιακές προοπτικές κάθε Περιφέρειας, αλλά και τα ανταγωνιστικά και καινοτόμα προϊόντα, υπηρεσίες και εργαλεία, που προσφέρει η Τράπεζα, για να καλύψει το σύνολο των επιχειρηματικών αναγκών των πελατών της, συμπεριλαμβανομένων του Trade Finance, Leasing & Factoring.

Η Εθνική Τράπεζα θα συνεχίσει αυτό το ταξίδι και το 2024, αποδεικνύοντας έμπρακτα τη στήριξή της στην μικρομεσαία επιχειρηματικότητα.

Business Banking για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Στην Εθνική Τράπεζα, Επιχείρηση και Τράπεζα πάνε μαζί.

Περισσότερα στο www.nbg.gr.

Διαβάστε επίσης

Χριστούγεννα και go4more… ο συνδυασμός για να βγαίνετε κερδισμένοι

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.