Η Τζέιν Φόντα λίγο πριν κλείσει τα 84 της δηλώνει έτοιμη να πεθάνει!

Κάθε φορά που η Τζέιν Φόντα δίνει μία συνέντευξη προκαλεί αίσθηση, διότι είναι από τις λίγες σταρ που έχει κάτι σημαντικό να πει ή σε βάζει σε μια διαδικασία να σκεφτείς το παραπέρα από το lifestyle κομμάτι, το οποίο η ίδια υπηρετεί όλα αυτά τα χρόνια με τον δικό της μοναδικό τρόπο.
Αυτή τη φορά, η Χολιγουντιανή σταρ, η οποία στις αρχές του φθινοπώρου ανακοίνωσε πως διαγνώστηκε με καρκίνο, εξηγεί γιατί δεν φοβάται τον θάνατο. Μάλιστα, λίγες ημέρες πριν τα 84α γενέθλιά της (στις 21 Δεκεμβρίου) δηλώνει πως είναι «έτοιμη» να πεθάνει.

Γιατί η Τζέιν Φόντα δεν φοβάται τον θάνατο

Σε συνέντευξή της στο Entertainment Tonight είπε ότι έχει «επίγνωση» ότι «δεν θα είναι εδώ για πολύ καιρό ακόμα», προσθέτοντας πως δεν φοβάται την ιδέα του θανάτου καθώς «είχε μια σπουδαία ζωή».
Η Τζέιν Φόντα δήλωσε ότι οι άνθρωποι της ηλικίας της πρέπει να είναι «ρεαλιστές» και να «έχουν επίγνωση του χρόνου που βρίσκεται πίσω τους σε αντίθεση με τον χρόνο που βρίσκεται μπροστά τους».
«Όχι ότι θέλω να φύγω, αλλά έχω επίγνωση ότι αυτό θα γίνει αργά ή γρήγορα. Είναι απλώς ρεαλιστικό», εξηγεί.

Η μάχη της με τον καρκίνο

Τον Σεπτέμβριο, η διάσημη ηθοποιός και ακτιβίστρια είχε αποκαλύψει ότι διαγνώστηκε με λέμφωμα Non-Hodgkin, έναν τύπο καρκίνου που ξεκινά από το λεμφικό σύστημα, ένα τμήμα του ανοσοποιητικού αφοσιωμένο στην καταπολέμηση των μικροβίων.
«Πρόκειται για έναν ιάσιμο καρκίνο. Το 80% των νοσούντων επιβιώνει, συνεπώς νιώθω πολύ τυχερή. Είμαι επίσης τυχερή γιατί έχω ασφάλεια ζωής και πρόσβαση στους καλύτερους γιατρούς και θεραπείες. Αντιλαμβάνομαι ότι είμαι προνομιούχα, όσο επώδυνο και αν είναι. Σχεδόν κάθε οικογένεια στην Αμερική κλήθηκε να αντιμετωπίσει κάποιο είδος καρκίνου κάποια στιγμή και οι περισσότερες δεν έχουν το δικό μου προνόμιο», είχε αναφέρει στην ανακοίνωσή της.
«Κάνω χημειοθεραπείες τους τελευταίους 6 μήνες, τα πράγματα πάνε πολύ καλά και, πιστέψτε με, δεν θα το αφήσω να μπει εμπόδιο στον ακτιβισμό μου. Ο καρκίνος είναι δάσκαλος και δίνω μεγάλη προσοχή στα μαθήματα που μου παραδίδει. Ένα εξ αυτών είναι η σημασία της κοινότητας. Το να μην νιώθεις μόνος. Αλλά και το να προσαρμόζεσαι σε νέες πραγματικότητες, ειδικά στην ηλικία που βρίσκομαι εγώ», δήλωσε.

Διαβάστε επίσης

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.