Ικανοποιητικά εξελίσσεται η υγεία της Μαρινέλλας – Η νέα ιατρική ανακοίνωση

Αισιόδοξα τα νέα για την υγεία της Μαρινέλλας, σύμφωνα με τη νέα ιατρική ανακοίνωση από το ΥΓΕΙΑ το πρωί της Παρασκευής.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που υπογράφουν οι θεράποντες ιατροί, η κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας εξελίσσεται ικανοποιητικά μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο, αλλά παραμένει στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΥΓΕΙΑ.

Συγκεκριμένα, αναφέρονται τα εξής:

Η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) παραμένει νοσηλευόμενη στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ μετά από σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο.

Η κατάστασή της εξελίσσεται ικανοποιητικά.

Οι θεράποντες ιατροί

Ηλίας Κ. Πολιτάκης – Ηλίας Ανδριανάκης – Κωνσταντίνος Σπέγγος

Στις 26 Σεπτεμβρίου και ενώ η Μαρινέλλα τραγουδούσε σε μία μεγάλη παράσταση στο Ηρώδειο κατέρρευσε εξαιτίας εγκεφαλικού επεισοδίου. Οκτώ 24ωρα έχουν περάσει και η δημοφιλής τραγουδίστρια, ηλικίας 86 ετών, δείχνει ότι ξεπερνά τον κίνδυνο, αφού δεν έχουν υπάρξει περαιτέρω επιπλοκές. Αυτο το γεγονός και σε συνδυασμό ότι η κατάσταση της υγείας της είναι σταθερή, όπως και οι εξετάσεις της, κάνει τους γιατρούς να αισιοδοξούν.

Διαβάστε επίσης

7 υγιεινές τροφές που είναι εξαιρετικά επεξεργασμένες

Πώς η νέα τεχνολογία θα βελτιώσει ακόμα περισσότερο τη ζωή των ηλικιωμένων με διαβήτη

Ο Άδωνις, το κλάμα των γιατρών και τα αγχωτικά ραβασάκια

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.