Andrus Beer Trail Race Festival: Εκατοντάδες δρομείς στην Άνδρο 14-16 Ιουνίου

Το Andrus Beer Trail Race Festival έρχεται για να χαρίσει στον εκάστοτε δρομέα και επισκέπτη μοναδικές συγκινήσεις, μέσα από τους αγώνες και τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν το τριήμερο 14-16 Ιουνίου 2024 στο νησί της Ανδρου.

Οι προετοιμασίες για το 1ο Andrus Beer Trail Race Festival έχουν πάρει φωτιά και όλα δείχνουν πως το νησί της Άνδρου θα φιλοξενήσει εκατοντάδες δρομείς ορεινού τρεξίματος που θα απολαύσουν τις διαδρομές του φεστιβάλ μέσα από τα πιστοποιημένα μονοπάτια και οι επισκέπτες τα παράλληλα δρώμενα, τις καταγάλανες παραλίες και φυσικά τις ομορφιές του νησιού.

Η αντίστροφη μέτρηση για τις εγγραφές έχουν ξεκινήσει και μπορούν όλοι να δηλώσουν συμμετοχή σε έναν από τους τέσσερις αγώνες της διοργάνωσης.

Διαδρομές

Οι διαδρομές του Andrus Beer Trail Race Festival είναι τέσσερις και ανάλογα με το πόσο εξοικειωμένοι είστε με τους δρομικούς αγώνες, σίγουρα θα βρείτε αυτή που σας ταιριάζει.

Gerakones Challenge 30 km: Ένας αγώνας που αφορά έμπειρους δρομείς ορεινού τρεξίματος, που θα διανύσουν μεγάλο μέρος του νησιού αποκλειστικά μέσα από τα μονοπάτια του!

Korthi Adventure 15 km: H διαδρομή αυτή θα δοκιμάσει τις δυνατότητες έμπειρων δρομέων, αλλά και ερασιτεχνών αθλητών που έχουν παθιαστεί με το εν λόγω άθλημα μέσα από τις προπονήσεις τους!

Grias Pidima Encounter 5 km: Ο αγώνας αυτός είναι για εσάς που είστε έτοιμοι να μυηθείτε στον κόσμο του τρεξίματος. Κάντε την αρχή από εδώ και η εμπειρία θα σας ανταμείψει!

Future Champions 1 km: Οι μικροί μας φίλοι φυσικά έχουν την ευκαιρία να πάρουν μέρος στο Andrus Beer Trail Race Festival. Και πού ξέρετε; Ισως από εδώ αναδειχθούν οι αυριανοί πρωταθλητές!

Οι Foto-Trexoume ετοιμάζονται για να απαθανατίσουν τις καλύτερες στιγμές των αγώνων έτσι όπως μόνο αυτοί ξέρουν, η εταιρεία Chronosystems θα φροντίσει να δώσει τις ακριβείς χρονομετρήσεις του κάθε αθλητή, ο τεχνικός διευθυντής, Νίκος Κωστόπουλος και η Οργανωτική ομάδα θα φροντίσουν προκειμένου οι δρομείς να βιώσουν μία ασφαλή, γεμάτη προκλήσεις και φύση, διαδρομή.

Τη διοργάνωση στηρίζει η Andrus Beer σαν Platinum Χορηγός.

Η διοργάνωση τελεί υπό την Αιγίδα του Δήμου Άνδρου και η οργανωτική ομάδα του Andrus Beer Trail Race Festival ευχαριστεί τη δημοτική αρχή για τη στήριξη.

Εγγραφές 

Κάντε σήμερα την εγγραφή σας στον αγώνα της επιθυμίας σας και βρείτε εξατομικευμένα πακέτα για να απολαύσετε παραπάνω από μία διαδρομές και μην ξεχνάτε πως γίνονται ειδικές εκπτώσεις για ομαδικές εγγραφές!

Όλες τις πληροφορίες για τις εγγραφές, τα κόστη, τα συνδυαστικά πακέτα, αλλά και
για το τι περιλαμβάνει κάθε πακέτο μπορείτε να τις βρείτε ΕΔΩ.

Αν ακόμα δεν νιώθετε έτοιμοι να συμμετέχετε σε κάποια από τα races του Andrus
Beer Trail Race Festival, αλλά θέλετε να ζήσετε τη διοργάνωση, μπορείτε να συμμετέχετε ως εθελοντής -ρια! Οι εγγραφές έχουν ανοίξει! Ενημερωθείτε επίσης για το πρόγραμμα (ΕΔΩ),  του μεγάλου αθλητικού φεστιβάλ μέσα από τον επίσημο ιστότοπο της διοργάνωσης.

Διαβάστε επίσης 

Η Μήλος, πρώτη επιλογή του Conde Nast Traveler για το 2024 ανάμεσα σε 29 ελληνικά νησιά

Δωρεάν διαμονή σε 8 περιοχές με voucher κοινωνικού τουρισμού της ΔΥΠΑ για Καθαρά Δευτέρα και Πάσχα

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.