Αθήνα, Κρήτη και Σαντορίνη στους best of the best προορισμούς για το 2024

Tρεις ελληνικοί προορισμοί, η Αθήνα, η Κρήτη και η Σαντορίνη είναι στη λίστα του Tripadvisor με τους «Καλύτερους από τους Καλύτερους προορισμούς» για το 2024.

Τα 2024 Travelers’ Choice Awards Best of the Best Destinations υπολογίζονται βάσει ανάλυσης κριτικών και αξιολογήσεων του Tripadvisor από μια πρόσφατη περίοδο 12 μηνών (1 Οκτωβρίου 2022 έως 30 Σεπτεμβρίου 2023).

Αθήνα, Κρήτη και Σαντορίνη στους καλύτερους προορισμούς για το 2024

Η Αθήνα, είναι ένας από τους 20 κορυφαίους προορισμούς στην Ευρώπη για επίσκεψη (18η θέση). Η Αθήνα βρέθηκε επίσης στην 15η θέση στον καλύτερο προορισμό για φαγητό στον κόσμο (Food Destinations – World list) και στην 8η καλύτερη θέση στην Ευρώπη. Η ελληνική πρωτεύουσα αναδείχθηκε επίσης ο 5ος καλύτερος πολιτιστικός προορισμός στον κόσμο.

Η Κρήτη αναδείχθηκε ο ένατος κορυφαίος προορισμός στον κόσμο και τέταρτος καλύτερος στην Ευρώπη. Η Κρήτη είναι και στη λίστα «Food Destinations – World» καθώς ήρθε στην τρίτη καλύτερη θέση σε αυτή την κατηγορία. Στην ίδια λίστα για την Ευρώπη, η Κρήτη ψηφίστηκε ως ο δεύτερος καλύτερος προορισμός.

Η Σαντορίνη βρίσκεται στην 14η θέση της λίστας «Top Destinations – World» και στην 8η θέση της λίστας «Honeymoon Destinations – World».

Τα 2024 Travelers’ Choice Awards Best of the Best Destinations υπολογίζονται με βάση την ποιότητα και την ποσότητα των κριτικών, ειδικά για κάθε υποκατηγορία βραβείων, για καταλύματα, εστιατόρια και δραστηριότητες σε προορισμούς από ταξιδιώτες παγκοσμίως στο Tripadvisor από 1 Οκτωβρίου 2022 έως 30 Σεπτεμβρίου 2023.

Διαβάστε επίσης

Θαλασσινά και ψάρια στην εγκυμοσύνη: Να τρώτε ή να μην τρώτε;

Εμβολιασμοί έναντι της COVID-19: Θα γίνονται και στα φαρμακεία;

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.