Τρία πράγματα που δεν θα χρειαστείτε στις σύντομες διακοπές σας

Οι σύντομες διακοπές είναι απαραίτητες και οι τυχεροί που θα φύγουν για άλλα μέρη το διάστημα ανάμεσα στα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, είναι ήδη αλλού, τουλάχιστον πνευματικά.

Το να κάνεις βαλίτσες για ένα σύντομο ταξίδι μπορεί να είναι πιο δύσκολο από το να κάνεις βαλίτσες για μεγάλες διακοπές. Εάν έχετε προγραμματίσει πολλές δραστηριότητες για λίγες μόνο ημέρες, μία ελαφριά αποσκευή είναι ζωτικής σημασίας, ειδικά εάν δεν θέλετε να μεταφέρετε βαριές τσάντες.

Να τι δεν πρέπει έχετε μαζί σας στις σύντομες διακοπές σας:

Αν ξεκινάτε με μια χειραποσκευή, σκεφθείτε καταρχήν ότι ο χώρος είναι περιορισμένος και σκεφτείτε λογικά. Για παράδειγμα, είναι έξυπνη ιδέα να έχετε ένα επιπλέον πουκάμισο ή φόρεμα, αλλά μάλλον δεν χρειάζεται να φέρετε περισσότερα από ένα μαγιό εάν σκοπεύετε να κολυμπήσετε στην πισίνα του ξενοδοχείου.

Ρούχα που δεν μπορείτε να συνδυάσετε και να ταιριάξετε

Το να φέρετε αντικείμενα που δεν μπορείτε να συνδυάσετε και να ταιριάξετε θα βαρύνει την τσάντα σας και τα χέρια σας. Βεβαιωθείτε ότι συνδυάζετε ρούχα, παπούτσια και τσάντες σας, ώστε να μπορείτε να έχετε διαφορετικές εμφανίσεις με τα ίδια πράγματα. Επιλέξτε ουδέτερα παντελόνια γιατί τότε μπορείτε να δώσετε μία επιπλέον πινελιά με πουκάμισα ή μπλούζες που είναι που πιάνουν λιγότερο χώρο μέσα στη βαλίτσα, ώστε να μπορείτε να φέρετε μερικά επιπλέον.

Πολλά προϊόντα περιποίησης

Εάν έχετε μια ρουτίνα περιποίησης δέρματος δέκα βημάτων, ίσως χρειαστεί να αλλάξετε κάποια συνήθεια. Μπορείτε βέβαια να χρησιμοποιήσετε μπουκαλάκια ταξιδιού για να έχετε περισσότερο χώρο.

Ειδικά για τα καλλυντικά, θυμηθείτε ότι ένα foundation με αντηλιακό ή ένα προϊόν μαλλιών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τόσο για το φριζάρισμα όσο και για το φινίρισμα, είναι από τα πλέον χρήσιμα.

Τσάντες και παπούτσια που δεν είναι ευέλικτα

Οι τσάντες και τα παπούτσια μπορεί να πιάνουν πολύ χώρο και να αυξάνουν το βάρος της τσάντας. Αν και μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να φορέσετε αυτά τα εξαιρετικά ψηλά τακούνια για μια βραδινή έξοδο, καλύτερα να επιλέξετε κάτι πιο πρακτικό που μπορείτε να φορέσετε και άλλες ώρες.

Έχετε υπόψη και το χρώμα. Τα μαύρα παπούτσια ταιριάζουν σχεδόν με οτιδήποτε.

Το ίδιο ισχύει και για τις τσάντες. Σκεφθείτε να έχετε μαζί σας μία τσάντα χιαστί ή πλάτης, γιατί είναι ιδανικές για κάθε είδους ταξίδι, καθώς ελευθερώνουν τα χέρια σας και έχετε πάντα μαζί ό,τι χρειάζεστε.

Διαβάστε επίσης

Τα αλκοολούχα ποτά που είναι λιγότερο πιθανό να πειράξουν το στομάχι σας

Προσδοκίες για το μέλλον της Ιατρικής από τις 11 έρευνες που ξεχώρισε για το 2024 το «Nature Medicine»

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.