Ιατρικός τουρισμός – Η Έλενα Ράπτη στα γραφεία του ΠΙΣ

Ο ιατρικός τουρισμός ήταν το αντικείμενο της συνάντησης που είχε χθες η υφυπουργός Τουρισμού Έλενα Ράπτη με τον πρόεδρο του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου Αθανάσιο Εξαδάκτυλο. Η κα. Ράπτη επισκέφθηκε την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου τα γραφεία του ΠΙΣ και συζητήθηκε το θέμα του ιατρικού τουρισμού.

Από πλευράς Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου έγινε εκτενής αναφορά στα θέματα ιατρικής κάλυψης των τουριστών, στα θέματα των χρονίως πασχόντων που ταξιδεύουν για αναψυχή και τουρισμό καθώς και στα θέματα των ασθενών που προσέρχονται στη χώρα μας αποκλειστικά για ιατρικές υπηρεσίες.

Οι τρεις αυτοί τομείς χρειάζονται την φροντίδα της πολιτείας και την επιμέλεια του ιατρικού κόσμου, καθώς μπορούν να συντελέσουν στην περαιτέρω ενίσχυση της Ελλάδας, ως κορυφαίου τουριστικού προορισμού.

Με δεδομένο ότι αποτελεί θέμα ιδιαίτερου ενδιαφέροντος τόσο της Πολιτείας, όσο και του ιατρικού κόσμου, εκτιμήθηκε και από τις δύο πλευρές η ανάγκη στενής συνεργασίας, ώστε να αξιοποιηθούν οι απόψεις των επαϊόντων για την εκπλήρωση των προσδοκιών των ενδιαφερομένων.

Ευχαριστώντας ο Πρόεδρος του Π.Ι.Σ. την Υφυπουργό για την τιμητική της επίσκεψη στο Σύλλογο, υποσχέθηκε την διαρκή και τεκμηριωμένη συμμετοχή του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου στις προσπάθειες του Υπουργείου Τουρισμού.

Διαβάστε επίσης

Πόσα βήματα ανά λεπτό πρέπει να κάνουν οι άνδρες και πόσα οι γυναίκες, για την πρόληψη του διαβήτη

Η λίστα των νοσοκομείων και των 22 φορέων του Υπ. Υγείας για την επιλογή νέων διοικήσεων – Δείτε το ΦΕΚ

ΕΦΕΤ: Ανάκληση σοκολατένιων αυγών λόγω μη αναγραφής αλλεργιογόνου συστατικού

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.