Συναγερμός για τους κοριούς στην Αθήνα: Έκλεισε πτέρυγα γνωστού ξενοδοχείου

Για τους κοριούς που αποτελούν μετά τη Γαλλία και την Αγγλία πρόβλημα και για την Ελλάδα, μίλησε το πρωί της Τετάρτης (18/10) ο πρόεδρος εργαζομένων επισιτισμού και τουρισμού, Γιώργος Χότζογλου, ανακοινώνοντας πως οι κοριοί έκαναν την εμφάνισή τους σε μεγάλο ξενοδοχείο της Αττικής.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε «έκλεισε πτέρυγα γνωστού ξενοδοχείου στην Αθήνα» .

Μιλώντας στο Open και την εκπομπή Ώρα Ελλάδος ο πρόεδρος εργαζομένων επισιτισμού και τουρισμού, Γιώργος Χότζογλου, επεσήμανε: «Δυστυχώς έχουμε εμφάνιση κοριών. Όχι από αυτούς που μας ακούνε, από αυτούς που μας τσιμπούν. Ξενοδοχείο στο παραλιακό προάστιο της Αττικής αναγκάστηκε να κλείσει μια πτέρυγα για να προχωρήσει σε απεντόμωση. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι αυτό αποτελεσματικό αλλά μεταξύ άλλων προβλημάτων έχει υπάρξει και αυτό».

«Είναι φανερό ότι κάποιοι επισκέπτες μας κυρίως από τη Γαλλία μεταφέρανε τα έντομα και δυστυχώς κολλήσανε και στο ξενοδοχείοΥπάρχει μεγάλο πρόβλημα με τα στρώματα στα ξενοδοχεία. Στο στρατό τα καίγαμε αλλά δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί ένα ξενοδοχείο με τέτοιο πρόβλημα. Έχουν εισχωρήσει στα στρώματα και είναι κόστος να αλλάξεις στρώμα σε ένα δωμάτιο» συμπλήρωσε ο Γιώργος Χότζογλου.

Οι κοριοί θέλουν να είναι όσο το δυνατόν πιο απαρατήρητοι, γι’ αυτό και αποσύρονται στις πιο βαθιές, πιο σκοτεινές ρωγμές στο σπίτι ή το ξενοδοχείο.

Αν επισκεφθείτε ένα μέρος με κοριούς, μπορεί αυτοί να τρυπώσουν στη βαλίτσα ή ακόμα και τα ρούχα, οπότε θα ταξιδέψουν μαζί σας. Επίσης, μπορεί να μπουν στο σπίτι σας μέσω μεταχειρισμένων επίπλων.

Οι κοριοί μπορούν να κρύβονται στα πιο καθαρά σπίτια, σε πεντάστερα ξενοδοχεία, καθώς και στα μέσα μεταφοράς.

Δείτε περισσότερα στο newsbeast.gr

Διαβάστε επίσης

Νέα κίνητρα και αλλαγές για τον θεσμό του οικογενειακού γιατρού – Εισήγηση Αγαπηδάκη στο υπουργικό συμβούλιο

Μ. Χρυσοχοΐδης: Το μήνυμα στα νοσοκομεία, οι αλλαγές στα πρόσωπα, τα νέα κριτήρια

Οι ΟΠΑΠ Champions καλωσορίζουν τον αθλητή των e-sports Νάσο Βασαλάκη – Στήριξη της νέας γενιάς αθλητών για 6η συνεχή χρονιά

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.