8 πράγματα που πρέπει να έχετε σε μία τσάντα στο αεροπλάνο

Πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο να χάσετε τη βαλίτσα σας όταν ταξιδεύετε με αεροπλάνο, γι αυτό είναι καλό να έχετε κάποια πράγματα στην τσάντα σας.

Διαβάστε τι πράγματα έχουν πάντα στην τσάντα τους οι αεροσυνοδοί στο αεροπλάνο

1. Κάτι για τον καιρό

Είναι ταλαιπωρία όταν βρίσκεσαι σε μια νέα πόλη και βρέχει ενώ σέρνεις τις αποσκευές σου. Είναι καλύτερο λοιπόν να είστε προετοιμασμένοι για τη βροχή ανά πάσα στιγμή.
«Πάντα κουβαλάω μια μικρή ομπρέλα στις χειραποσκευές μου», λέει η Steffanie Rivers, πρώην αεροσυνοδός και πιλότος drone. «Ο καιρός έξω μπορεί να αλλάξει κάθε στιγμή και ίσως να μην έχετε τη δυνατότητα να αγοράσετε ομπρέλα τη στιγμή που την χρειάζεστε».

2. Προϊόντα περιποίησης και ενυδάτωσης

«Πάντα κουβαλάω προϊόντα περιποίησης και ενυδάτωσης σε μέγεθος ταξιδιού, για το σώμα, το πρόσωπο και τα χείλη», λέει η πρώην αεροσυνοδός Jo Jo Harder στο bestlifeonline.

“Ο ξηρός αέρας στην καμπίνα ενός αεροπλάνου μπορεί να προκαλέσει ξηρότητα. Οι ενυδατικές κρέμες και ένα απλό lip balm μπορούν πραγματικά να ανακουφίσουν στην πτήση».

3. Εσώρουχα και ελαφριά ρούχα

Όποιος έχει φτάσει στον προορισμό του χωρίς τη βαλίτσα του, γνωρίζει τι σημαίνει να βρεθείτε σε ένα ξενοδοχείο χωρίς να μπορείτε να αλλάξετε ρούχα. Γι αυτό έχετε πάντα μαζί σας εσώρουχα και μία μπλούζα ή ένα παντελόνι.

4. Φακός

Πάντα μπορεί να φανεί χρήσιμος ένας μικροσκοπικός φακός. «Κουβαλάω μαζί μου ένα φακό – στυλό», λέει η Sue Kelly , συνταξιούχος αεροσυνοδός με 22 χρόνια εμπειρίας . «Είναι επίσης καλό όταν ψάχνετε για κρυφές κάμερες στα δωμάτια του ξενοδοχείου».

5. Σνακ

Υπάρχουν φορές που το φαγητό στο αεροπλάνο δεν σας καλύπτει. Γι’ αυτό οι αεροσυνοδοί λένε ότι είναι καλύτερο να έρθετε προετοιμασμένοι με τα δικά σας σνακ, όπως granola ή αμύγδαλα.

6. Ρούχα για να ζεσταθείτε

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι καμπίνες των αεροπλάνων μπορεί να είναι ψυχρές. Γι’ αυτό έχετε πάντα μαζί στο αεροπλάνο ένα ελαφρύ σακάκι ή ένα πουλόβερ ή ακόμα χοντρές κάλτσες.

7. Αντικείμενα χωρίς τα οποία δεν μπορείτε να ζήσετε

Ο χώρος για πράγματα στην τσάντα σας είναι προφανώς πολύ πιο περιορισμένος από ό,τι στις βαλίτσα σας. Αλλά προτού προσπαθήσετε να κάνετε χώρο γι αυτό το επιπλέον βιβλίο ή για μεγάλα ακουστικά, σκεφτείτε τι θα χρειαστείτε οπωσδήποτε να έχετε στη διάθεσή σας εάν τα ταξιδιωτικά σας σχέδια αλλάξουν.

«Να έχετε πάντα μαζί σας βασικά είδη, όπως φάρμακα και φορτιστές», λέει η Tifsit Teferra , αεροσυνοδός της Delta Air Lines. “Αν υπάρξει καθυστέρηση ή ακόμα και ακύρωση, θα είστε άνετα γνωρίζοντας ότι έχετε τα αντικείμενα που δεν μπορείτε να ζήσετε χωρίς αυτά”!

8. Αντισηπτικό

Η προσοχή στην καθαριότητα στους δημόσιους χώρους έχει αποκτήσει νέα σημασία από την έναρξη της πανδημίας COVID-19. Και σε ένα γεμάτο αεροσκάφος θέλετε να παραμείνετε καθαροί. Παρόλο που οι αεροπορικές εταιρείες παρέχουν μαντηλάκια, είναι καλύτερο να έχετε ανάμεσα στα πράγματα που κουβαλάτε με την τσάντα σας στο αεροπλάνο, ένα απολυμαντικό χεριών ή μαντηλάκια για να μειώσετε την έκθεση σε μικρόβια και να καθαρίσετε το κάθισμα και το τραπέζι του δίσκου σας. Μετά την έξοδο από την τουαλέτα, χρησιμοποιήστε ένα απολυμαντικό μαντηλάκι στα χέρια σας. Θα έχετε αγγίξει τη λαβή της τουαλέτας που είναι γεμάτη μικρόβια αφού πλύνετε τα χέρια σας και στη συνέχεια πιθανόν να έχετε αγγίξει μια πλάτη για να επιστρέψετε στο κάθισμα του παραθύρου σας.

Διαβάστε επίσης

Dentist pass σε παιδιά από 6 ως 12 ετών

Αυτά τα 3 φρούτα πριν τον ύπνο θα σας βοηθήσουν να κοιμηθείτε καλύτερα

Μπορείς να γυμνάζεσαι, όταν νηστεύεις; Για ποιους είναι σχεδόν απαγορευτικό

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.