Είστε τύπος για Λισαβόνα ή Άμστερνταμ – Η ευρωπαϊκή πόλη που πρέπει να επισκεφτείτε ανάλογα με το ζώδιό σας

Κάθε ευρωπαϊκή πόλη έχει τη δική της ομορφιά και τη δική της ιστορική αξία. Ωστόσο, η υποκειμενική άποψη και το γούστο έχει θέση όταν πρόκειται να επιλέξετε που θα ταξιδέψετε για διασκέδαση και ξεκούραση.

Άλλοι επιλέγουν μουσεία και μεσαιωνικές εκκλησίες, άλλοι καλό φαγητό, ενώ άλλοι επιθυμούν να τα συνδυάσουν όλα μαζί με ψώνια. Είναι θέμα χαρακτήρα.

Το Best Life προτείνει για κάθε ζώδιο μία ευρωπαϊκή πόλη και έτσι μπορεί να μάθετε αν θα σας άρεσε να κατευθυνθείτε σε μια πολυσύχναστη μητρόπολη όπως το Παρίσι ή σε μια χαλαρή τοποθεσία όπως η Λευκωσία της Κύπρου.

Η ευρωπαϊκή πόλη που πρέπει να επισκεφτείτε ανάλογα με το ζώδιό σας

Κριός: Μόναχο, Γερμανία

Ως το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, ο Κριός έχει πολύ περισσότερη ενέργεια από τους άλλους ανθρώπους. Σας αρέσει να ξεκινάτε τη μέρα σας νωρίς, ώστε να μην χάνετε ούτε μια στιγμή που θα μπορούσατε να είστε έξω για εξερεύνηση. Γι’ αυτό ψάχνετε να κάνετε διακοπές σε ένα μέρος όπου μπορείτε να χαλαρώσετε και να περάσετε καλά χωρίς να κολλάτε σε μικρές ή περιττές λεπτομέρειες.

Γιατί να μην κλείσετε εισιτήριο για το Μόναχο της Γερμανίας για καλό φαγητό, νόστιμη μπύρα και πάρτι που διαρκούν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες;

Ταύρος: Δουβλίνο, Ιρλανδία

Οι Ταύροι δεν είναι γνωστοί ως τολμηροί. Προτιμάτε να χαλαρώνετε στο σπίτι όταν δεν είστε απασχολημένοι με τη δουλειά. Στην καριέρα σας, είστε αποφασισμένοι και πειθαρχημένοι, και την ίδια προσέγγιση ακολουθείτε με τον προγραμματισμό των διακοπών. Αντί να βιάζεστε από τη μια τοποθεσία στην άλλη, προτιμάτε ένα ταξίδι όπου μπορείτε να βυθιστείτε στην κουλτούρα και την εμπειρία.

Αγκαλιάστε τον χαλαρό και άνετο τρόπο ζωής του Δουβλίνου στην Ιρλανδία. Από την ιστορική αρχιτεκτονική και τα πλακόστρωτα δρομάκια μέχρι τα νόστιμα φαγητά και ποτά σε παλιές παμπ, υπάρχουν πολλά μοναδικά αξιοθέατα που μπορείτε να ανακαλύψετε σε αυτή την ευρωπαϊκή πόλη

Δίδυμοι: Λισαβόνα, Πορτογαλία

Οι Δίδυμοι είναι ανοιχτόμυαλοι και χαλαροί. Σας αρέσει να ξεπερνάτε τα όριά σας πηγαίνοντας σε νέα μέρη και συναντώντας νέους ανθρώπους που δεν θα συναντούσατε στην καθημερινότητά σας.

Η Λισαβόνα της Πορτογαλίας, είναι μια από τις πιο ζωντανές και μοντέρνες πόλεις της Ευρώπης. Θα νιώσετε σαν να έχετε μεταφερθεί σε έναν άλλο κόσμο καθώς βυθίζεστε στο χωνευτήρι της ιστορίας, της κουζίνας, της τέχνης, της αρχιτεκτονικής και της νυχτερινής ζωής. Με τόσα πολλά να κάνετε γύρω από αυτήν την πόλη, μπορεί να μην θέλετε να φύγετε ποτέ!

Καρκίνος: Λίμνη Κόμο, Ιταλία

Οι Καρκίνοι είναι γενικώς σπιτόγατοι, αλλά έχουν μια λαχτάρα για περιπέτεια που μπορεί να εκπλήξει μερικούς. Το κλειδί είναι να βεβαιωθείτε ότι είστε άνετοι. Λίγα πράγματα σας κάνουν τόσο χαρούμενο όσο η χαλάρωση στο σπίτι, οπότε αν πρόκειται να βγειτε έξω, πρέπει να αξίζει κάπου τον χρόνο και την προσπάθεια.
Η λίμνη Κόμο της Ιταλίας στη βάση των Άλπεων, είναι η τέλεια φαντασία απόδρασης για οποιαδήποτε εποχή του χρόνου. Απολαύστε χαλαρές μέρες γεμάτες ποτά και ηλιοθεραπεία κατά τους καλοκαιρινούς μήνες ή κακάο και υπέροχη χιονισμένη θέα μόλις αρχίσουν να πέφτουν οι θερμοκρασίες.

Λέων: Παρίσι, Γαλλία

Πάντα ψάχνετε μια ευκαιρία να εκφραστείτε και να είστε το επίκεντρο της προσοχής. Έτσι, όταν πρόκειται για ταξίδια, χρειάζεστε έναν προορισμό όπου μπορείτε να κάνετε μια παράσταση και να περάσετε καλά. Τολμηροί και δραματικοί, ψάχνετε για μια πόλη με την ίδια πληθωρικότητα και ταλέντο.

Και υπάρχει πουθενά πιο παθιασμένη πόλη από το Παρίσι; Ως μία από τις πιο σημαντικές και με μεγάλη επιρροή πόλεις στον κόσμο όσον αφορά την ιστορία, την τέχνη και τον πολιτισμό, σίγουρα θα βρείτε πολλά μέρη για να αφήσετε το στίγμα σας. Και με τόσα πολλά καταπληκτικά αξιοθέατα για να δείτε και φαγητό για να απολαύσετε, θα είστε σαν στο σπίτι σας στην Πόλη του Φωτός.

Παρθένος: Στοκχόλμη, Σουηδία

Οι Παρθένοι είστε πολύ πρακτικοί και οργανωμένοι, χαρακτηριστικά που κουβαλάτε μαζί σας στις διακοπές. Θα αναλάβετε τον προγραμματισμό κάθε λεπτομέρειας ενός ταξιδιού, ανεξάρτητα από το με ποιον ταξιδεύετε. Κάποιοι μπορεί να πιστεύουν ότι είστε λίγο σνομπ, αλλά σας ενδιαφέρει πάρα πολύ να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις διακοπές σας (και τα χρήματά σας) για να σας νοιάζει τι λένε.

Η Στοκχόλμη της Σουηδίας είναι γεμάτη με ιστορικά και πολιτιστικά αξιοθέατα για να διατηρήσετε το πρόγραμμά σας γεμάτο, ενώ τα πολλά εστιατόρια, καφέ και μπαρ της πόλης προσφέρουν μέρη για ξεκούραση. Αυτή η κοσμοπολίτικη ευρωπαϊκή πόλη είναι ο τέλειος συνδυασμός vintage γοητείας και νέου αστικού στυλ που θα σας κάνει κλικ αμέσως.

Ζυγός: Ρώμη, Ιταλία

Είστε θαυμαστής όλων των όμορφων και επιεικών πραγμάτων. Ως ζώδιο των ερωτευμένων, προτιμάτε να απολαμβάνετε τα πάντα με κάποιον στο πλευρό σας. Έτσι, οι διακοπές για εσάς είναι η ευκαιρία να συνδεθείτε με αυτό το ξεχωριστό άτομο και να περιποιηθείτε τον εαυτό σας ανάμεσα στα καλύτερα πράγματα στη ζωή.

Οι διακοπές στη Ρώμη της Ιταλίας είναι βέβαιο ότι θα αναδείξουν τη ρομαντική σας πλευρά. Μοιραστείτε ένα δείπνο με ζυμαρικά υπό το φως των κεριών για δύο με μερικά από τα καλύτερα κρασιά στην Ευρώπη ή απολαύστε φανταστική τοπική τέχνη και ψώνια. Είναι σίγουρο ότι θα ερωτευτείτε τον εαυτό σας, τον σύντροφό σας και την ίδια την πόλη.

Σκορπιός: Πάλμα ντε Μαγιόρκα, Ισπανία

Σας αρέσει να βάζετε τον εαυτό σας σε νέες και ασυνήθιστες καταστάσεις. Από το τι τρώτε μέχρι το μέρος που μένετε, το πάθος και ο ενθουσιασμός είναι τα απαραίτητα για τις διακοπές σας. Είστε πολύ ανεξάρτητοι, επομένως το να ταξιδεύετε σε μια τοποθεσία όπου είστε περιτριγυρισμένοι από πλήθη ανθρώπων ή χρειάζεστε έναν ξεναγό για να μετακινηθείτε δεν σας αρέσει.

Η Ισπανία έχει πολλούς δημοφιλείς προορισμούς διακοπών, αλλά προτιμάτε τα κρυμμένα πλούσια μέρη από τα μοντέρνα hot spots. Χαρίστε στον εαυτό σας ένα χαλαρωτικό καταφύγιο στην ακτή της Πάλμα ντε Μαγιόρκα. Με υπέροχο ζεστό καιρό όλο το χρόνο, αμμώδεις παραλίες και κρυμμένους ιστορικούς δρόμους, αυτή η πόλη μπορεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

Τοξότης: Κωνσταντινούπολη, Τουρκία

Ως το πιο περιπετειώδες ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, μπορείτε να κάνετε νέους φίλους και να εξερευνήσετε το μεγάλο άγνωστο. Όλοι ξέρουν ότι αναζητάτε τη συγκίνηση, άρα ψάχνετε να ταξιδέψετε κάπου λίγο έξω από την πεπατημένη.

Η Κωνσταντινούπολη έχει αρκετή ιστορία που προκαλεί δέος και έντονη νυχτερινή ζωή για να σας διασκεδάσει και να εξασφαλίσει ότι θα επιστρέψετε στο σπίτι σας με πολλές ιστορίες να μοιραστείτε. Θα απολαύσετε επίσης να γίνετε φίλοι με τους ντόπιους, να βγείτε για ποτά και δείπνο και να περιπλανηθείτε .

Αιγόκερως: Λευκωσία, Κύπρος

Οι Αιγόκεροι μπορεί να είναι το πιο δύσκολο ζώδιο όταν πρόκειται για τον προγραμματισμό των διακοπών. Και δεν είναι επειδή προτιμάτε να μείνετε σπίτι, αλλά μάλλον ότι τα ανεβασμένα γούστα και το διορατικό σας μάτι είναι δύσκολο να ευχαριστηθούν. Θα έχετε πιθανώς μια λίστα με πράγματα που θέλετε να κάνετε σε ένα ταξίδι και θα πρέπει να έχετε αρκετό χρόνο για να χαλαρώσετε ακόμα και μεταξύ των δραστηριοτήτων.

Η Λευκωσία είναι ένα κρυμμένο στολίδι ανάμεσα στους ευρωπαϊκούς ταξιδιωτικούς προορισμούς, όπου ο παλιός κόσμος και οι σύγχρονες ανέσεις ενώνονται για να δημιουργήσουν μια πανέμορφα μοναδική πόλη. Ως κάποιος που εκτιμά την παράδοση, θα απολαύσετε την ανακάλυψη όλης της ιστορίας, ενώ η αγάπη σας για την πολυτέλεια θα είναι απόλυτα ικανοποιημένη με την εμπειρία διακοπών σε αυτή την ευρωπαϊκή πόλη.

Υδροχόος: Άμστερνταμ, Ολλανδία

Υπάρχουν πολλά να ζήσετε εκεί έξω και ως το πιο προνοητικό ζώδιο, τίποτα δεν μπορεί να σας εμποδίσει να το δείτε μόνοι σας. Στοχαστικοί, έξυπνοι και περίεργοι, αναζητάτε το ιδανικό μέρος διακοπών.

Το Άμστερνταμ της Ολλανδίας έχει τους χαλαρούς κανόνες και την ανοιχτόμυαλη κουλτούρα που θα σας επιτρέψουν να νιώσετε ελεύθεροι. Για να μην αναφέρουμε, υπάρχουν τόσα πολλά να κάνετε που το πολυάσχολο μυαλό σας δεν θα βαρεθεί ποτέ σε αυτή την ευρωπαϊκή πόλη. Από τα πολυσύχναστα καφέ και τα θέατρα μέχρι την πανέμορφη φυσική θέα, αυτή η όμορφη, βατή (και με ποδήλατο!) πόλη είναι το ιδανικό μέρος.

Ιχθείς: Αθήνα

Οι Ιχθύες είναι μερικοί από τους πιο φιλικούς τύπους ανθρώπων, κάτι που σας κάνει κατάλληλους για ταξίδια. Ως ρευστό και ευμετάβλητο ζώδιο, σας αρέσει να έχετε την ελευθερία να κάνετε κάτι διαφορετικό κάθε μέρα και να εξερευνάτε κάθε γωνιά του επιλεγμένου προορισμού σας. Χρειάζεστε λοιπόν μια πόλη όπου μπορείτε να απολαύσετε κοινωνικές δραστηριότητες αλλά και να βρείτε λίγο χρόνο μόνοι σας.

Το Bestlife προτείνει για τους Ιχθείς την Αθήνα και αναφέρει ότι ως μια από τις παλαιότερες πόλεις του κόσμου, έχει ατελείωτους αρχαίους θησαυρούς αλλά και πολλές παραλίες, ιδανικές για να χαλαρώσετε με ένα βιβλίο ή να ονειροπολήσετε το απόγευμα.

Διαβάστε επίσης

Μόνο στο HS: Έρχονται δωρεάν εξετάσεις για τον καρκίνο του δέρματος με ΑΙ – Ποιοι θα τις κάνουν

Απώλεια βάρους για μαμάδες: 8 τρόποι για να χάσετε κιλά

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.