Η διαδρομή της καρδιάς στην Θήβα, από το ΕΛΙΚΑΡ

Το Ελληνικό Ίδρυμα Καρδιολογίας – ΕΛΙΚΑΡ – συνεχίζει την δράση του «Οδός Καρδιάς. Περπατάμε μαζί. Φροντίζουμε την καρδιά μας. Αλλάζουμε τρόπο ζωής» με σταθμό την πόλη της Θήβας, με την ένθερμη υποδοχή του Δήμου Θηβαίων, που «αγκάλιασε» την πρωτοβουλία του Ιδρύματος και την έθεσε υπό την αιγίδα του.

Το κάλεσμα του ΕΛΙΚΑΡ

«Την Κυριακή 20 Νοεμβρίου κάνουμε κάτι για μας και συναντιόμαστε στο Θέατρο Μοσχοποδίου στις 12:00 π.μ. για να περπατήσουμε όλοι μαζί μία συμβολική διαδρομή στο δάσος της πόλης, τη διαδρομή της «ΟΔΟΥ ΚΑΡΔΙΑΣ», αναφέρει στο κάλεσμά του το ΕΛΙΚΑΡ.

Με αυτή τη δράση του το ΕΛΙΚΑΡ έχει στόχο να ευαισθητοποιήσει για τη μεγάλη σημασία της ένταξης της συστηματικής άσκησης στη ζωή μας, γιατί ωφελεί σημαντικά την υγεία μας! Παράλληλα, ενημερώνει αξιόπιστα για τα σπουδαία πλεονεκτήματα της άσκησης του περπατήματος.

Περπατήστε μαζί με το ΕΛΙΚΑΡ

Το περπάτημα στη φύση είναι μία εύκολη άσκηση, που δεν χρειάζεται προπόνηση, ούτε ειδικό εξοπλισμό, ενώ είναι κατάλληλη για όλες τις ηλικίες. Το συστηματικό περπάτημα μειώνει την εμφάνιση καρδιαγγειακών παθήσεων, βελτιώνει τους παράγοντες κινδύνου καρδιαγγειακής νόσου, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, δυναμώνει τα οστά, προλαμβάνει τη δημιουργία κιρσών κάτω άκρων, μας «φτιάχνει» τη διάθεση! Μας κάνει καλό!

Μαζί με το ΕΛΙΚΑΡ, θα είναι και τα μέλη του Σύλλογου Δρομέων Υγείας Μαραθωνοδρόμων Θήβας – ΣΔΥΜ – που θα «οδηγήσει» τη συμβολική διαδρομή περπατήματος μέσα στο δάσος.

Διαβάστε επίσης

Όσα πρέπει να γνωρίζετε για την υπογονιμότητα και να μην πίνετε κινέζικα τσάγια, όπως η Τζένιφερ Άνιστον

Οι άκυρες αποκαλύψεις που έκανε ο Παύλος, η σέξι πρόεδρος και ο αδέκαστος Δημήτρης

 

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.