World Tourism Awards 2022: Πρωταγωνίστρια η Ελλάδα στα Όσκαρ των ταξιδιωτικών βραβείων

Με βραβεία και διακρίσεις η Ελλάδα και οι ξενοδοχειακές επιχειρήσεις της χώρας μας έδωσαν ηχηρό παρών στην εκδήλωση για την απονομή των World Tourism Awards 2022 που πραγματοποιήθηκε στη Μαγιόρκα.

Τα World Tourism Awards 2022 απονέμονται από το 1994 και βραβεύουν τις πρωταγωνίστριες επιχειρήσεις σε κάθε τομέα της τουριστικής βιομηχανίας, καθώς ειναι παγκοσμίως αναγνωρισμένα ως το υπέρτατο σήμα αριστείας.

Ο μεγάλος νικητής στην εκδήλωση ήταν το Αλγκάρβε της Πορτογαλίας που κέρδισε τον τίτλο του Κορυφαίου Προορισμού Παραλιών της Ευρώπης, ενώ το Πόρτο κέρδισε τη βραβευμένη διάκριση του Κορυφαίου Προορισμού Πόλης της Ευρώπης.

World Tourism Awards 2022

Δείτε εδώ όλη τη λίστα των World Tourism Awards 2022 για την Ευρώπη

Επίσης, ανάμεσα στους νικητές, η ανερχόμενη πόλη Μπατούμι, στη Μαύρη Θάλασσα, εξασφάλισε τον τίτλο του Κορυφαίου Αναδυόμενου Τουριστικού Προορισμού της Ευρώπης.

Εν τω μεταξύ, η Μαδρίτη διεκδίκησε το βραβείο Κορυφαίος προορισμός συναντήσεων και συνεδρίων της Ευρώπης, για 5η συνεχή χρονιά, και το Συνεδριακό Κέντρο του Δουβλίνου πήρε το τρόπαιο για το Κορυφαίο Κέντρο Συναντήσεων & Συνεδρίων της Ευρώπης.

Στην τελετή, 11 ελληνικά ξενοδοχεία αναδείχθηκαν ανάμεσα στα καλύτερα της Ευρώπης.

Παράλληλα, τρεις διακρίσεις απέσπασε η Αττική και η Αθήνα, ως κορυφαίος αστικός προορισμός πολιτιστικού τουρισμού, ως κορυφαία τουριστικός οργανισμός στην Ευρώπη (Athens-Convention and Visitors Bureau) και ως κορυφαίος προορισμός αειφόρου τουρισμού στην Ευρώπη.

Η Mideast Travel Worldwide απέσπασε το βραβείο της κορυφαίας εταιρίας διαχείρισης προορισμού στην Ευρώπη. Η Mideast βραβεύθηκε επίσης ως η κορυφαία εταιρία ταξιδιωτικού μάνατζμεντ στην Ελλάδα.

Χαλκιδική και Κυκλάδες αναδείχθηκαν ως ο καλύτερος προορισμός ενδοχώρας και νησιωτικός προορισμός στην Ελλάδα αντίστοιχα.

Διαβάστε επίσης

Aυξανόμενες ενδείξεις ότι θα μπούμε σε τροχιά έξαρσης της COVID-19 το φθινόπωρο και τον χειμώνα

Αυξημένη η ζήτηση στα εμβόλια της γρίπης, πώς θα χορηγούνται φέτος

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.