Οι νοσηλευτές βραβεύουν τον δήμο Μαλεβιζίου, γιατί διαχειρίστηκε καλύτερα την πανδημία

Τον δήμο Μαλεβιζίου για τη συνεισφορά του στη διαχείριση της πανδημίας και την υποστήριξη των πολιτών βράβευσε το Περιφερειακό Τμήμα Κρήτης της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδας στο πλαίσιο Παγκρήτιας νοσηλευτικής διημερίδας με θέμα «Νοσηλευτική και Covid 19 – Προκλήσεις και διδάγματα».

Βραβείο στον Δήμο Μαλεβιζίου

Το βραβείο παρέλαβε ο αντιδήμαρχος Μαλεβιζίου και ιατρός Γρηγόρης Φασουλάκης ο οποίος ως υπεύθυνος για θέματα covid-19 στον δήμο την περίοδο της πανδημίας, είχε την ευθύνη συντονισμού της διαχείρισης. Κατά την παραλαβή του βραβείου ο κ. Φασουλάκης εξήρε το έργο των νοσηλευτών που βρέθηκαν και βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της δημόσιας υγείας και επιτελούν πολύτιμο κοινωνικό έργο.

Ο σχεδιασμός του δήμου Μαλεβιζίου

Από τις πρώτες μέρες της πανδημίας ο δήμος Μαλεβιζίου με ένα ολοκληρωμένο σχεδιασμό στήριξε τους δημότες που είχαν ανάγκη με διανομές πόρτα – πόρτα υγειονομικού υλικού, φαρμάκων αλλά και φαγητού σε ευάλωτες οικογένειες. Παράλληλα με την εφαρμογή Δημότης Μαλεβιζίου και την ανάπτυξη του ψηφιακού μετασχηματισμού του δήμου έδωσε τη δυνατότητα στους πολίτες να εξυπηρετούνται για έναν μεγάλο αριθμό υποθέσεων χωρίς να είναι απαραίτητη η φυσική τους παρουσία στις δημοτικές υπηρεσίες.

Διαβάστε επίσης

Θεόδωρος Καράογλου: “Έμαθα ότι έχω καρκίνο στο στήθος, λίγες ημέρες πριν το γάμο του γιου μου”

Γιατροί 10 ειδικοτήτων θα μπορούν να είναι προσωπικοί γιατροί

Τι έδειξαν οι έλεγχοι σε κυλικεία σχολείων στην Αττική

 

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.