Δράση του ΙΣΑ για την πρόληψη των παιδικών ατυχημάτων στη θάλασσα

Mε επιτυχία πραγματοποιήθηκε η δράση του ΙΣΑ, για την πρόληψη των παιδικών ατυχημάτων στη θάλασσα. Η ομάδα του ΙΣΑ και της Περιφέρειας Αττικής διένειμε 50.000 φυλλάδια σε όλες τις οργανωμένες παραλίες, από τον Άλιμο μέχρι και τη Βάρκιζα, με θέμα: “Σοβαρά Ατυχήματα Παιδιών στη Θάλασσα”.

Μάλιστα, η ομάδα ενημέρωσης βρέθηκε το Σάββατο 25/6, στην εκδήλωση του ΙΣΑ στη Βάρκιζα.

Πρόληψη των παιδικών ατυχημάτων στη θάλασσα

Το φυλλάδιο περιείχε χρήσιμες πληροφορίες για την Πρόληψη και την Αντιμετώπιση ατυχημάτων και καταστάσεων που μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο την υγεία των παιδιών, όπως είναι ο πνιγμός, η ηλίαση, η επαφή με δράκαινα ή μέδουσα, η ασφαλής κολύμβηση και η έκθεση στον ήλιο.

Δείτε εδώ συμβουλές για την πρόληψη των ατυχημάτων στη θάλασσα

17x24_Thalassa Atyximata3

Σχολιάζοντας το θέμα, ο Πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης, επεσήμανε τα εξής:
«Η σωστή ενημέρωση μπορεί να προστατέψει τα παιδιά από τους τους κινδύνους που καιροφυλακτούν στην παραλία. Ο ΙΣΑ και η Περιφέρεια Αττικής είναι δίπλα στον πολίτη σε κάθε του βήμα και έχουν προγραμματίσει σειρά δράσεων, με στόχο να περάσουμε όλοι ένα ασφαλές καλοκαίρι.»

Σημειώνεται ότι η σύνταξη του φυλλαδίου έγινε από τον Αναστάσιο Χατζή Παιδίατρο – Εντατικολόγο, Μέλος Δ.Σ. ΙΣΑ και τη Χρύσα Κουτσαυτίκη Παιδίατρο – Εντατικολόγο.

Διαβάστε επίσης

Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός : 7 σωτήριες συμβουλές για την πρόληψη των πνιγμών

Ο κίνδυνος αποβολής μιας εγκύου αυξάνεται τον Αύγουστο

Face Taping – Ταινίες ανόρθωσης προσώπου για ρυτίδες και μακιγιάζ, η νέα τάση

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.