Fraport Greece: Πιστοποίηση από τον Διεθνή Οργανισμό Αεροδρομίων για τα μέτρα αναχαίτισης της διασποράς του κορωνοϊού

Πιστοποίηση από τον Διεθνή Οργανισμό Αεροδρομίων (ACI World) για την εφαρμογή σειράς μέτρων και βέλτιστων πρακτικών με στόχο τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού έλαβαν για μια ακόμη χρονιά τα 14 αεροδρόμια που διαχειρίζεται η Fraport Greece.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση, «παρά τη σταδιακή αποκλιμάκωση των μέτρων κατά της διασποράς του ιού, αρχής γενομένης από το φετινό καλοκαίρι, η Fraport Greece δεν επαναπαύεται και γι ́αυτό τον λόγο προχώρησε στην επαναπιστοποίηση και των 14 περιφερειακών αεροδρομίων που τελούν υπό τη διαχείρισή της».

Η ανακοίνωση της Fraport Greece 

«Η Fraport Greece, λοιπόν, συνεχίζει να δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην υγεία και στην ασφάλεια των επιβατών και του προσωπικού, ανεξάρτητα από την συγκυριακή επιδημιολογική εικόνα που επικρατεί ανά περιόδους. Η απολύμανση όλων των χώρων των αερολιμένων εξακολουθεί να αποτελεί μια από τις βασικές προτεραιότητες του οργανισμού, όπως και η ενίσχυση των ανέπαφων συναλλαγών στα διάφορα σημεία των αεροδρομίων, σε συνεργασία με τους εμπλεκόμενους φορείς. Παράλληλα, η εταιρεία από την αρχή της πανδημίας έχει επενδύσει σημαντικά στην κατάρτιση του ανθρώπινου δυναμικού της, με γνώμονα την αποτελεσματική αντιμετώπιση των μεγάλων προκλήσεων της υγειονομικής κρίσης» επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Διαβάστε επίσης

Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών και ΕΛΙΤΟΥΡ για τον Τουρισμό Υγείας

Καύσωνας – Οι νεότερες οδηγίες προστασίας του Υπουργείου Υγείας

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.