Νυχτερινό σκι στον Παρνασσό στις 25 Μαρτίου

Ετοιμαστείτε για νυχτερινό σκι στον Παρνασσό στις 25 Μαρτίου. Το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού προσκαλεί τους σκιέρ να απολαύσουν νυχτερινές δραστηριότητες σκι στις εγκαταστάσεις του το τριήμερο της 25ης Μαρτίου.

Το χιονοδρομικό κέντρο θα είναι ανοιχτό την Παρασκευή και το Σάββατο και πιθανόν και την Κυριακή, εάν ο καιρός το επιτρέψει.

Νυχτερινό σκι στον Παρνασσό στις 25 Μαρτίου

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού ανακοίνωσε ότι στις 25 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί ειδική εκδήλωση νυχτερινού σκι.

Ετοιμαστείτε να μοιραστείτε αξέχαστες στιγμές σκι καθώς ο Μάρτιος μας πρόσφερε ένα σπάνιο φαινόμενο για την Ελλάδα: εκπληκτικές θερμοκρασίες και άφθονο φρέσκο ​​χιόνι», αναφέρουν οι υπεύθυνοι του Κέντρου.

Οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαμβάνουν τις πίστες σκι του κέντρου για περισσότερη ώρα κατά τη διάρκεια της ημέρας αλλά και μετά το σκοτάδι για νυχτερινό σκι.

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού βρίσκεται σε υψόμετρο 2.457 μ. στις περιοχές Κελάρια και Φτερρόλακας κοντά στην πόλη των Δελφών της Στερεάς Ελλάδας. Προσφέρει 23 πίστες σκι 34χλμ συνολικά, ένα ανακαινισμένο σαλέ και χώρους φαγητού.

Το προσωπικό, οι ιατρικές υπηρεσίες και το σαλέ του κέντρου θα είναι στη διάθεση των χιονοδρόμων και των επισκεπτών καθ’ όλη τη διάρκεια της λειτουργίας του.

Διαβάστε επίσης

Αρθροπλαστική γόνατος: Μπορώ να κάνω σκι και πότε;

Σε έξαρση ως τα μέσα Απριλίου το… κοκτέιλ COVID-19 και γρίπης

Γλώσσα σώματος: Αν κάνετε αυτό με τα χέρια σας, να ξέρετε ότι δεν σας εμπιστεύονται

Τι είναι το πολυδιάστατο τεστ θυμού, που έχει κατακτήσει το TikTok;

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.