Τελετή παράδοσης-παραλαβής στο Υπ. Υγείας – Γεωργιάδης: ”Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο, η δουλειά ξεκινάει από αύριο”

Σε φιλικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης του Υπουργείου Υγείας, από τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στο νέο υπουργό, Άδωνι Γεωργιάδη, μετά τον χθεσινό μίνι ανασχηματισμό.

Ο απερχόμενος υπουργός, καλωσορίζοντας τον κ. Γεωργιάδη, τόνισε ότι η Υγεία περνά σε άξια χέρια. Πραγματοποιώντας τον απολογισμό, στην ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, ο κ. Χρυσοχοΐδης ανέφερε: «Είχαμε μια δημιουργική, παραγωγική και οραματική περίοδο, μια περίοδο που από τη μία πλευρά προσπαθήσαμε το ΕΣΥ και μια σειρά ζητήματα που κινούνται στην Υγεία να τα διαχειριστούμε με απολύτως διακριτικό τρόπο ώστε να αποφύγουμε τις κρίσεις.

Απολογισμός στην τελετή παράδοσης – παραλαβής

Έξι μήνες με κόπο αλλά πολλή αγάπη για τους ανθρώπους της υγείας, τους συνεργάτες μας που εργαστήκαμε σκληρά να βελτιώσουμε τις συνθήκες λειτουργίας των νοσοκομείων, να τρέξουν τα προγράμματα ψηφιοποίησης, να ελαχιστοποιήσουμε τις ελλείψεις των κρίσιμων θεμάτων, όπως τα φάρμακα».

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ευχαρίστησε τους συνεργάτες του στο Υπουργείο Υγείας, τους εργαζόμενους και τις διοικήσεις στους εποπτευόμενους Οργανισμούς, τους διοικητές των ΥΠΕ και των νοσοκομείων, λέγοντας πως δόθηκε κοινή μάχη “μέσα από τα χαρακώματα”.

Για τις απομακρύνσεις διοικητών, ο απερχόμενος υπουργός Υγείας, είπε, πως κάθε φορά πρέπει να κερδίζουμε την ψυχή των ασθενών.

Η δουλειά ξεκινάει από αύριο

Από την πλευρά του, ο Άδωνις Γεωργιάδης, χαρακτήρισε άξιο τον απερχόμενο υπουργό και εξέφρασε τη συγκίνησή του για την επιστροφή του στο υπουργείο Υγείας έπειτα από μία δεκαετία.

Επίσης υπογράμμισε πως τότε είχε την ευθύνη περικοπών, λέγοντας πως σήμερα τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά σήμερα: “Δεν έχουμε την ανάγκη να κάνουμε αυτού του είδους τις πολιτικές“.

Άδωνις Γεωργιάδης

«Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο, η δουλειά ξεκινάει από αύριο», σημείωσε ο κ. Γεωργιάδης και πρόσθεσε «Είναι ένας και κοινός ο σκοπός: Να παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες Υγείας προς τους συμπολίτες μας».

Διαβάστε επίσης 

Κορονοϊός: Οδηγίες ΕΟΔΥ για ασφαλή επιστροφή μαθητών και εκπαιδευτικών στα σχολεία

Έκθεση ΕΟΔΥ: 57 θάνατοι ασθενών από COVID και 3 από γρίπη – Αύξηση σε όλους τους δείκτες

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.