Κατερίνα Σακελλαροπόυλου : Ο εμβολιασμός είναι η μόνη λύση επιστροφής στην κανονικότητα

Tο νέο εμβολιαστικό κέντρο του δήμου Ελληνικού (Κέντρο Ξιφασκίας) επισκέφθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (31/3), η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Η κ. Σακελλαροπούλου ξεναγήθηκε από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά στους χώρους που θα αρχίσουν να λειτουργούν από την 1η Απριλίου με την ενεργοποίηση 24 γραμμών.

Μήνυμα αλληλεγγύης κι ευθύνης 

Όπως χαρακτηριστικά είπε, ”Η πανδημία συνεχίζεται, κι ο εμβολιασμός είναι αυτή τη στιγμή η μόνη λύση που έχουμε όλοι για να επιστρέψουμε στην κανονικότητα. Είναι πολύ σημαντικό, ενόψει και της πρόθεσης που εκδηλώνουν οι συμπατριώτες μας να εμβολιαστούν όσο γίνεται συντομότερα, να τους παράσχουμε αυτήν τη δυνατότητα”.

Το εμβόλιο είναι δώρο προς τον άνθρωπο σε αυτήν τη δύσκολη συγκυρία της πανδημίας και πρέπει όλοι να έχουμε συναίσθηση της ευθύνης μας απέναντι στους συμπολίτες μας, σε αυτούς που κινδυνεύουν εξαιτίας της δικής μας απροσεξίας ή εγωιστικής στάσης απέναντι στο ζήτημα αυτό», συνέχισε, λέγοντας ακόμα πως «Νομίζω ότι το τεχνικό μέρος, το λειτουργικό μέρος, έχει επιτευχθεί σε έναν πολύ σημαντικό βαθμό.

Εύχομαι να έρχονται και με πολύ πιο ικανοποιητική ροή οι ποσότητες εμβολίων στο επόμενο διάστημα, ώστε να πετύχουμε αυτό το τείχος ανοσίας του πληθυσμού που θέλουμε και να πάρουμε όλοι πίσω τις ζωές μας» σημείωσε καταλήγοντας.

Την Πρόεδρο της Δημοκρατίας υποδέχθηκαν στο εμβολιαστικό κέντρο, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους και ο Δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος.

Σημειώνεται ό,τι το νέο εμβολιαστικό κέντρο θα λειτουργεί στα πρότυπα του σύγχρονου εμβολιαστικού κέντρου στο Μαρούσι και έχει αναπτυχθεί στις εγκαταστάσεις του ολυμπιακού Κέντρου Ξιφασκίας που βρίσκεται στο πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού.

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.