Γ. Σιάσος: Το ευχαριστήριο μήνυμα για τη στήριξη στις πρυτανικές εκλογές

Ο καθηγητής Καρδιολογίας και πρόεδρος της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ Γεράσιμος Σιάσος εξελέγη στην πρώτη θέση στις πρυτανικές εκλογές για το Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Τον ψήφισαν πάνω από 600 καθηγητές ΑΕΙ και η διαφορά του με τον δεύτερο είναι πάνω από 400 ψήφοι.

Στο ευχαριστήριο μήνυμά του ο νεότερος πρόεδρος της Ιατρικής Σχολής της Αθήνας, εμφανώς ευγνώμων, συνεχάρη τα εκλεγέντα μέλη του Συμβουλίου του Ιδρύματος και έδωσε σαφές μήνυμα για την επόμενη μέρα στην Πρυτανεία του ΕΚΠΑ.

Γ. Σιάσος: Το μήνυμα για τις εκλογές

Πιο συγκεκριμένα αναφέρει τα εξής στην επιστολή του:

Αγαπητές και Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Σας ευχαριστώ από καρδιάς για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη σας.

Είναι μεγάλη τιμή στο πρόσωπο μου η πρώτη θέση στις εκλογές για την ανάδειξη των μελών του Συμβουλίου Διοίκησης του Πανεπιστημίου μας, λαμβάνοντας το 40% των συνολικών ψήφων του ΕΚΠΑ (579 πρώτες ψήφους).

Συγχαίρω τα εκλεγέντα μέλη του Συμβουλίου του Ιδρύματος, Νικόλαο Θωμαΐδη, Αχιλλέα Χαλδαιάκη, Σπύρο Βλαχόπουλο, Δημήτριο Καινούργιο και Αθανασία Σμυρνιώτου, καθώς και όλους τους υποψήφιους που έλαβαν μέρος στη διαδικασία των εκλογών.

Το Πανεπιστήμιο μας θα προχωρήσει στην επόμενη μέρα με ενότητα και προσήλωση στους κοινούς μας στόχους. Στο αύριο του ΕΚΠΑ δεν περισσεύει κανείς.

Με τιμή,

Γεράσιμος Σιάσος Καθηγητής Καρδιολογίας, Πρόεδρος Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ

Μέσα σε διάστημα ενός μηνός θα γίνει εκ νέου ψηφοφορία για την εκλογή του νέου Πρύτανη, που θα αντικαταστήσει τον πολύ πετυχημένο – κατά γενική ομολογία – νυν Πρύτανη Μελέτιο Αθανάσιο Δημόπουλο.

Διαβάστε επίσης

Γ. Σιάσος: Πρώτος σε σταυρούς στις πρυτανικές εκλογές του ΕΚΠΑ

Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτών η 12η Μαΐου – Τραγικές οι ελλείψεις στην Ελλάδα

 

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.