Επίσκεψη Ζαούτη – Παρασκευή στο CDC

Προσκεκλημένος των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC), του υπουργείου Υγείας των ΗΠΑ είναι ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ καθηγητής Θεοκλής Ζαούτης.

Μαζί με τον κ. Ζαούτη, στην Αμερική βρίσκεται και ο αντιπρόεδρος του ΕΟΔΥ, κ. Δημήτρης Παρασκευής, αρμόδιος για τα Μη Μεταδοτικά Νοσήματα, αναπληρωτής Καθηγητής Επιδημιολογίας- Προληπτικής Ιατρικής.

Επίσκεψη Ζαούτη- Παρασκευή στο CDC

Ο κ. Ζαούτης πρόκειται να συναντηθεί σήμερα Τετάρτη 8 Ιουνίου στα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC), με τους εκπροσώπους της Διεθνούς Ένωσης Εθνικών Ινστιτούτων Δημόσιας Υγείας (IANPHI) και του προγράμματος του CDC για τα Εθνικά Ινστιτούτα Δημόσιας Υγείας.

Αναμένεται επίσης να συναντηθεί με τους εκπροσώπους των Επιχειρήσεων Έκτακτης Ανάγκης καθώς και με τους  αρμόδιους για τις Μυκητολογικές ασθένειες αλλά και με εκπροσώπους του Εθνικού Συστήματος Επιτήρησης Λυμάτων και Επιτήρησης Δεδομένων COVID.

Προτεραιότητες και στόχοι 

Ο πρόεδρος  του ΕΟΔΥ αναμένεται να αναπτύξει στις συναντήσεις του, τις  προτεραιότητες και τους στόχους του Ελληνικού Δικτύου για την Αντιμικροβιακή αντοχή,  αλλά και ζητήματα σχετικά, με τις Παγκόσμιες Μη Μεταδοτικές Ασθένειες,  Γονιδιωματικής της Δημόσιας Υγείας και Παγκόσμιας Υγειονομικής Ασφάλειας.

Διαβάστε επίσης 

ΕΟΔΥ: Άλλα 4 ύποπτα περιστατικά οξείας ηπατίτιδας σε παιδιά

Eπέκταση του ωραρίου των παιδικών σταθμών και των δημοτικών μέχρι τις 6 μ.μ., σχεδιάζει η κυβέρνηση

Δείκτης θετικότητας: Στα ύψη Σαντορίνη, Μύκονος και Μήλος

 

 

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.