Καμπάνια ΣΥΡΙΖΑ: «Εμβολιαζόμαστε. Είμαστε θετικοί στη ζωή»

Καμπάνια υπέρ του εμβολιασμού κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ, με ένα βίντεο, με το οποίο στέλνει το μήνυμα «Εμβολιαζόμαστε. Είμαστε θετικοί στη ζωή».

Σε ανακοίνωση της Κουμουνδούρου, αφού αναφέρεται πως τη στιγμή που οι δείκτες της πανδημίας καθημερινά καταγράφουν το ένα αρνητικό ρεκόρ μετά το άλλο, με την κυβέρνηση Μητσοτάκη να «αποτυγχάνει διαρκώς να αντιμετωπίσει την κατάσταση και να προστατέψει τη δημόσια υγεία», υπογραμμίζεται ότι το βασικό στοιχείο «της αποτυχίας της είναι τα χαμηλά ποσοστά στον εμβολιασμό».

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης εκτιμά, μάλιστα, πως τα χαμηλά ποσοστά στον εμβολιασμό, οφείλονται «και στην αποτυχημένη εκ του αποτελέσματος καμπάνια ενημέρωσης των πολιτών, παρά τα εκατομμύρια ευρώ που δαπάνησε (σ.σ. η κυβέρνηση) για το σκοπό αυτό».

Αναγκαιότητα εμβολιασμού 

Από την πρώτη στιγμή, αναφέρεται στην ανακοίνωση, «ο ΣΥΡΙΖΑ ανέδειξε την αναγκαιότητα του εμβολιασμού με όσα μέσα διαθέτει στο δημόσιο διάλογο και σε όλους τους χώρους που δρα και παρεμβαίνει».

«Αφού η κυβέρνηση Μητσοτάκη αποτυγχάνει συστηματικά να πείσει τους πολίτες να εμβολιαστούν, ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία εντείνει τη δική του προσπάθεια, με μια επικοινωνιακή καμπάνια να πειστούν όλοι, νέοι και μεγαλύτεροι. Με κεντρικό σύνθημα τη λέξη ‘Ζωή’, καλούμε όλες και όλους να εμβολιαστούν, για να σώσουμε ανθρώπινες ζωές ακόμη κι αν νοσήσουμε. Εμβολιαζόμαστε. Είμαστε θετικοί στη ζωή», καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε επίσης

Το απόγευμα το τηλεοπτικό μήνυμα του πρωθυπουργού για την πανδημία

Η προστασία του κάθε εμβολίου έναντι του κορωνοϊού στην Ελλάδα, σύμφωνα με στοιχεία του ΕΟΔΥ

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.