Μετασχηματισμός ΕΟΔΥ από Ζαούτη και Πιερρακάκη

Ο Μετασχηματισμός του ΕΟΔΥ ήταν το αντικείμενο συνάντησης του νέου προέδρου Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας Θεοκλή Ζαούτη με τον υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκο Πιερρακάκη.

Ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ Θεοκλής Ζαούτης, επισκέφθηκε τον υπουργό στο γραφείο του την περασμένη Τρίτη.

Οι δύο άνδρες συζήτησαν το πλαίσιο συνεργασίας για τον μετασχηματισμό του οργανισμού σε ένα σύγχρονο κέντρο ελέγχου και πρόληψης των λοιμωδών και μη νοσημάτων.

Ανταλλάχθηκαν απόψεις για τον μετασχηματισμό του Οργανισμού σε μια νέα ψηφιακή εποχή. Βάση θα είναι η επιστημονική στόχευση και οι νέες τεχνολογίες ως εργαλείο υποδομής για κάθε μετρήσιμο αποτέλεσμα.

Ο κ Πιερρακάκης ευχαρίστησε θερμά τον κ. Ζαούτη για τη διάθεση συνεργασίας επισημαίνοντας την ανάγκη μετεξέλιξης των Οργανισμών.

Ο Πρόεδρος του Οργανισμού έθεσε ως προτεραιότητα, τον μετασχηματισμό του Οργανισμού στα Ευρωπαϊκά πρότυπα. Ο στόχος του κ. Θ. Ζαούτη είναι οι  βέλτιστες διεθνείς πρακτικές και τα πρωτόκολλα.  Ο ΕΟΔΥ και το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης θα βρίσκονται εφεξής σε στενή συνεργασία.

Διαβάστε επίσης

Πράσινο φως για τις παρελάσεις από το υπουργείο Εσωτερικών

Σύντομα εξιτήριο για τη Φώφη Γεννηματά από το νοσοκομείο Ευαγγελισμός

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.