Ανανέωση εξοπλισμού για το νοσοκομείο «Παπανικολάου»

Την αναβάθμιση του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού του νοσοκομείου «Γ. Παπανικολάου» προβλέπει η προγραμματική σύμβαση που υπέγραψαν η αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου και η διοικήτρια του νοσοκομείου, Μαρία Γιογκατζή, παρουσία του αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας, Χρήστου Μήττα.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της σύμβασης, ύψους 250.000 ευρώ, προβλέπεται η αναβάθμιση του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού του ακτινολογικού εργαστηρίου του νοσοκομείου, η διεύρυνση των διαγνωστικών και επεμβατικών δυνατοτήτων του ακτινολογικού και της Α΄Ορθοπαιδικής Πανεπιστημιακής κλινικής και η αναβάθμιση των λειτουργικών και εκπαιδευτικών δράσεων.

Στον εξοπλισμό που θα προμηθευτεί το νοσοκομείο περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, φορητός υπερηχοτομογράφος, αναισθησιολογικό μηχάνημα, μόνιτορ παρακολούθησης για μαγνητικό τομογράφο, ηλεκτρικά κρεβάτια, αυτόματος συρόμενες θύρες, κλιματιστικά μηχανήματα και μηχανήματα για το χειρουργείο.

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.