Εκσυγχρονίσθηκε το ιατρείο Μεγίστης μετά από δωρεά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου

Νέο σύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό απέκτησε το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Μεγίστης, από δωρεά του Προέδρου της ΒΙΑΝΕΞ Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Η δωρεά περιλαμβάνει ένα triplex μηχάνημα καρδιάς, ένα οδοντιατρικό ακτινολογικό μηχάνημα ενδοστοματικών ακτινογραφιών, μια νέα ηλεκτρική γεννήτρια, φάρμακα και υγειονομικό υλικό.

Ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους επισκέφθηκε σήμερα το αναβαθμισμένο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Μεγίστης, ενώ παραβρέθηκε και στην τελετή εγκαινίων του φαρμακείου του νησιού.

 

Στο σύντομο χαιρετισμό του, ο κ. Θεμιστοκλέους τόνισε ότι «είναι χρέος της Πολιτείας να στηρίζει τους ανθρώπους που φυλάνε Θερμοπύλες» και ευχαρίστησε τον κ. Γιαννακόπουλο για τις δωρεές που έχει κάνει στο Καστελόριζο. Επισήμανε δε ότι «το Καστελόριζο ήταν το πρώτο νησί από όπου ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί κατά της COVID-19 τον περασμένο Φεβρουάριο και ότι η μεγάλη πλειονότητα των κατοίκων του έχει εμβολιαστεί».

Με απόφαση του Φαρμακευτικού Συλλόγου Δωδεκανήσου, τοποθετήθηκε στο φαρμακείο του νησιού τιμητική πλακέτα εις μνήμη Παύλου Γιαννακόπουλου, τιμής ένεκεν για την πολυετή προσφορά του ιδρυτή της ΒΙΑΝΕΞ στον φαρμακευτικό κλάδο και στην ακριτική Δωδεκάνησο.

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.