Κικίλιας και Μπαλατσινού δεν κρύβουν τη χαρά τους: Δείτε τις φωτος από τη βάφτιση

Εδώ και χρόνια η Πάτμος αποτελούσε το καταφύγιο της Τζένης Μπαλατσινού. Την αγάπη της για το νησί της Αποκάλυψης μοιράστηκε μαζί της και ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας από τότε που τη γνώρισε. Χτες, έφτασε η στιγμή να βαφτίσουν εκεί τον αγαπημένο τους γιο. Το όνομα αυτού, Παναγιώτης Αντώνιος.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vassilis Kikilias (@vkikilias)

Μπορεί βέβαια το ζευγάρι, συνεπές στα μέτρα και μη θέλοντας να επιβαρύνει στο ελάχιστο την επιδημιολογική εικόνα της χώρας, να είχε μόνο 30 προσκεκλημένους στο μυστήριο, εντούτοις, η περισσή χαρά δεν κρύβεται και οι δύο γονείς έχουν κατακλύσει τα social media τους με φωτογραφίες από το μυστήριο.

Ο υπουργός, πριν μία ώρα περίπου ανέβασε φωτογραφία με τον ίδιο και την Τζένη να κρατούν αγκαλιά τον γιο τους και να λάμπουν από ευτυχία όλοι μαζί.

Τα σχόλια και οι ευχές από κάτω, εννοείται, πως ξεπερνούν κάθε προηγούμενο, για το καλό και την ευτυχία του Παναγιώτη Αντώνιου και σε αυτά προσθέτουμε και τα δικά μας για υγεία, πρόοδο και ευημερία στη ζωή του!

Διαβάστε επίσης

Ο Β. Κικίλιας και η Τζ. Μπαλατσινού βάφτισαν το γιο τους χτες στην Πάτμο

Γεωργιάδης: “Τα περιοριστικά μέτρα πλέον θα αφορούν μόνο ανεμβολίαστους”

Ωτοπλαστική: Το καλύτερο δώρο του καλοκαιριού για το παιδί με “πεταχτά” αυτιά

 

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.