Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, κατήγγειλαν γιατροί

Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας κατήγγειλαν γιατροί, όπως αποκαλύπτει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος.

Μία 44χρονη γυναίκα προσήλθε στα επείγοντα του νοσοκομείου Λήμνου, λέγοντας ότι έπεσε από τις σκάλες. Οι γιατροί βλέποντας τις σοβαρές σωματικές βλάβες της γυναίκας, την ρώτησαν σχετικά και στη συνέχεια αποκαλύφθηκε ότι δέχθηκε επίθεση από τον σύζυγό της μπροστά στο ανήλικο παιδί τους.

Οι γιατροί ειδοποίησαν την Αστυνομία, όπως όφειλαν και αυτή τη στιγμή η γυναίκα φιλοξενείται σε άλλο σπίτι, αφού υπέβαλε μήνυση. Ο σύζυγός της συνελήφθη, αλλά έχει αφεθεί ελεύθερος.

Τι δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ:

«Συγχαρητήρια στους γιατρούς των Επειγόντων του Νοσοκομείου Λήμνου που αποκάλυψαν άλλο ένα τραγικό συμβάν ενδοοικογενειακής βίας. Στο νοσοκομείο της Λήμνου το περασμένο Σάββατο 20/7/2024 στις 7 μ.μ. προσήλθε 44χρονη γυναίκα στα επείγοντα του νοσοκομείου με σοβαρές σωματικές βλάβες. Η ίδια είπε στους γιατρούς ότι έπεσε και κτύπησε στη σκάλα. Οι γιατροί αντιλήφθηκαν ότι οι σωματικές βλάβες προήλθαν από ξυλοδαρμό. Η γυναίκα παραδέχθηκε μετά από επίμονες ερωτήσεις των γιατρών ότι τις σωματικές βλάβες προκάλεσε ο σύζυγός της.

Οι γιατροί ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία. Η 44χρονη αποκάλυψε ότι δέχτηκε επίθεση από το σύζυγό της, την έσπρωξε και κτύπησε στο κεφάλι σε εσωτερική πόρτα του σπιτιού του, ενώ την απείλησε πως θα την σκοτώσει μπροστά στο ανήλικο παιδί τους.

Η γυναίκα υπέβαλε μήνυση κατά του συζύγου της στους αστυνομικούς που βρέθηκαν επιτόπου στο νοσοκομείο. Στη συνέχεια, ο σύζυγος παρουσιάστηκε αυτοβούλως στην αστυνομία και συνελήφθη”.

«Το αξιοπερίεργο της υπόθεσης είναι ότι σήμερα ο άνδρας είναι ελεύθερος, κατοικεί κανονικά στο σπίτι τους και η γυναίκα που δέχθηκε την επίθεση, κρύβεται τρομαγμένη σε άλλο σπίτι. Ο σύζυγος έχει κτυπήσει πολλές φορές τη γυναίκα που φοβόταν να το αποκαλύψει. Έφθασε μέχρι την αστυνομία και άλλες φορές. φοβήθηκε όμως να κάνει μήνυση. Τώρα παραμένει κρυμμένη η ίδια, χωρίς να της έχουν εγκαταστήσουν το Panic Button», καταλήγει ο Μιχάλης Γιαννάκος.

photo shutterstock

Διαβάστε επίσης

Διευρύνεται ο πίνακας μη αναστρέψιμων παθήσεων – Τέλος στην επαναλαμβανόμενη πιστοποίηση – Δείτε αναλυτικά

Τι θα συμβεί στο σώμα των παιδιών, αν ακολουθήσουν μεσογειακή διατροφή για 8 εβδομάδες

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.