Έστειλε 25 τυλιχτά για να τους ευχαριστήσει – Σε ποιο νοσοκομείο συνέβη

Μία …νόστιμη χειρονομία – που δεν εμπίπτει σε καμία παράβαση του νόμου και πώς άλλωστε – έκανε ένας ασθενής προς τους γιατρούς και τους νοσηλευτές για να τους ευχαριστήσει.

Γιατροί, νοσηλευτές, παραιατρικό και διοικητικό προσωπικό δεν πίστευαν στα μάτια τους, όταν είδαν υπάλληλο κοντινού ψητοπωλείου να μπάινει στα εξωτερικά Ιατρεία με πολλές σακούλες και να τους ρωτά “που να τα αφήσω;”.

25 τυλιχτά για να τους ευχαριστήσει

Το περιστατικό συνέβη στα εξωτερικά ιατρεία του Γενικού Νοσοκομείου Λήμνου, όπως αναφέρει το limnosreport.gr.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ, το περιστατικό συνέβη την περασμένη Τετάρτη 3 Ιουλίου στο Νοσοκομείο Λήμνου. Γύρω στις 10 το βράδυ, ένας άνδρας εμφανίστηκε στα εξωτερικά ιατρεία με συμπτώματα έντονου πόνου στην κοιλιακή χώρα.

Οι πληροφορίες λένε πως ο άνδρας, βρέθηκε στην Λήμνο προσκεκλημένος σε γάμο συνδυάζοντας το γεγονός με ολιγοήμερη παραμονή στο νησί.

Οι έντονοι πόνοι το απόγευμα της Τετάρτης τον οδήγησαν στο νοσοκομείο όπου οι εφημερεύοντες γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό αντιμετώπισαν με επιτυχία το περιστατικό. Ο ασθενής αναχώρησε μετά από λίγη ώρα για να επιστρέψει στο διαμέρισμα διαμονής του.

Όμως πριν επιστρέψει στο διαμέρισμα του για να ξεκουραστεί από την ταλαιπωρία, έκανε μια στάση σε σουβλατζίδικο της πόλης και έστειλε εικοσιπέντε πίτες με γύρο (τυλιχτά) στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου σε μια ένδειξη ευγνωμοσύνης για τις υπηρεσίες τους.

Για την ιστορία, στη Λήμνο το τυλιχτό σουβλάκι κοστίζει περίπου 4,30 το ένα.

Photo Shutterstock

Διαβάστε επίσης

Τι θα συμβεί στο σώμα σας αν πίνετε μπύρα κάθε μέρα

Τα 14 εμβόλια που θωρακίζουν τους ενήλικες

Μητσοτάκης: Τριπλάσιο το καθαρό μηνιαίο επίδομα σε γιατρούς για τις άγονες περιοχές

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.