Σακελλαροπούλου: Συναντήθηκε με το ζεύγος Αραμπατζή, που είχε κάνει δωρεά 100.000 ευρώ στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου

Τη Σωτηρία και τον Παναγιώτη Αραμπατζή, ηλικίας 92 και 94 χρονών, αντίστοιχα, που έκαναν δωρεά 100.000 ευρώ στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου επισκέφτηκε στο σπίτι τους, στο χωριό Μάνη του Έβρου, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

“Αυτό που κάνατε είναι πολύ σημαντικό, η προσφορά σας είναι παράδειγμα για όλους μας και ήρθα να σας ευχαριστήσω από κοντά”, είπε στο ζεύγος Αραμπατζή η κ. Σακελλαροπούλου.

“Η παρουσία σας εδώ μας δίνει χαρά και ελπίδα, μας δίνει ζωή”, της είπαν η Σωτηρία και ο Παναγιώτης οι οποίοι τόνισαν πώς τη δωρεά την έκαναν για το καλό όλων.

Σε κλίμα συγκίνησης η Πρόεδρος της Δημοκρατίας συνομίλησε μαζί τους, ενδιαφέρθηκε για την υγεία τους και τους ευχήθηκε να είναι πάντα καλά.

arampatzi
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η κ. Σακελλαροπούλου έκανε πράξη την υπόσχεση που είχε δώσει στη Σωτηρία και τον Παναγιώτη το Νοέμβριο του 2023, όταν πληροφορήθηκε την πράξη της δωρεάς τους.

Τους τηλεφώνησε τότε, τους ευχαρίστησε γι αυτό που έκαναν και τους υποσχέθηκε ότι όταν θα βρεθεί στον Έβρο θα περάσει από το σπίτι τους να τους δει, όπως και έγινε.

Το Νοσοκομείο Διδυμοτείχου τους ευχαρίστησε για τη δωρεά, τους χαρακτήρισε “ευεργέτες” και διέθεσε τα 100.000 ευρώ για την απόκτηση ενός οχήματος μεταφοράς ασθενών ΑΜΕΑ, όπως και για την προμήθεια εξοπλισμού.

Φωτό: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Διαβάστε επίσης

Ξεκίνησαν οι πρώτες θεραπείες ογκολογικών ασθενών στο σπίτι από το Νοσοκομείο Μεταξά

Αγώνας δρόμου για τη μείωση της φαρμακευτικής δαπάνης – Τα σενάρια που εξετάζονται

Πρωτοβουλία για τη Διαφάνεια και το Κοινό Καλό: Οι θέσεις και οι αρχές 60 οργανώσεων

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.