Στο νοσοκομείο “Ευαγγελισμός” η Λίλιαν Βιλδιρίδη – Το δημόσιο ευχαριστώ

Μία περιπέτεια είχε η Γενική Γραμματέας Υπηρεσιών Υγείας του υπουργείου Υγείας Λίλιαν Βιλδιρίδη και χρειάστηκε να νοσηλευθεί στο νοσοκομείο “Ευαγγελισμός”.

Μάλιστα, το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ήταν αρκετά σοβαρό, ώστε οι γιατροί συνέστησαν εισαγωγή στο νοσοκομείο, προκειμένου να ελεγχθεί η κατάσταση.

Η ίδια έκανε γνωστή την εισαγωγή της στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός με ανάρτησή της στο κοινωνικά δίκτυα, στην οποία ευχαριστεί τον γιατρό της, τον καθηγητή Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής του Τμήματος Οδοντιατρικής του ΕΚΠΑ κ. Χρήστο Περισανίδη και το σύνολο του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου.

Η ανάρτηση της Λίλιαν Βιλδιρίδη για το νοσοκομείο “Ευαγγελισμός”

Η γενική γραμματέας του υπουργείου Υγείας έγραψε στην ανάρτησή της:

Την τελευταία εβδομάδα, ένα πρόβλημα υγείας με ανάγκασε να απέχω από τα καθήκοντά μου, καθώς κρίθηκε αναγκαία η εισαγωγή και νοσηλεία μου στο ΓΝΑ «Ο Ευαγγελισμός».

Είχα την ευκαιρία ως ασθενής να τύχω των υψηλής ποιότητας υπηρεσιών του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου. Παρά τις δυσκολίες και τα προβλήματα του δημόσιου συστήματος υγείας, τα οποία εργαζόμαστε καθημερινά για να επιλύσουμε, είναι αδιαμφισβήτητο ότι χάρη σε αυτό, καθημερινά, σώζονται χιλιάδες ζωές!

Ευχαριστώ το σύνολο του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου για την εξαιρετική περίθαλψη που έλαβα! Ιδιαίτερες ευχαριστίες αξίζουν στον κ. Χρήστο Περισανίδη, Διευθυντή της Πανεπιστημιακής Κλινικής Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής του νοσοκομείου και Καθηγητή στην Οδοντιατρική Σχολή του ΕΚΠΑ, καθώς και στο σύνολο της ομάδας του για τον επαγγελματισμό, το ήθος και το υψηλό αίσθημα ευθύνης!

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στις νοσηλεύτριες και τους νοσηλευτές για τη φροντίδα, την αγάπη, την ενσυναίσθηση, την αλληλεγγύη προς τον πάσχοντα, αλλά και για τον ανθρωπισμό που νυχθημερόν προσφέρουν στους ασθενείς!

Με την καθημερινή αφοσίωση όλων σας στο λειτούργημα που επιτελείτε, στηρίζετε το δημόσιο σύστημα υγείας προς όφελος των ασθενών και των ληπτών υπηρεσιών υγείας στη χώρα μας!

Διαβάστε επίσης

Ο ανασχηματισμός που παραψήνεται, η επιστροφή του Ιωάννη και η ανησυχία του ΣΦΕΕ

Γεωργιάδης: Οι νομοθετικές πρωτοβουλίες για την άνοια στο Υπουργικό Συμβούλιο

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.