Έτοιμος για το εξιτήριο ο Δημήτρης Σταρόβας – Οι πρώτες εικόνες

Ο Δημήτρης Σταρόβας έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο μετά το εγκεφαλικό και οι γιατροί έκριναν ότι μπορεί να επιστρέψει στο σπίτι του, ακολουθώντας βέβαια τις οδηγίες τους και συνεχίζοντας τη λογοθεραπεία που ξεκίνησε.

Δύο εβδομάδες μετά το μέτριας βαρύτητας εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη, ο Δημήτρης Σταρόβας επιστρέφει στο σπίτι του στο Φάληρο, καθώς όλες οι εργαστηριακές και κλινικές εξετάσεις που έκανε, έδειξαν ότι είναι καλύτερα μέρα με την ημέρα.

Σε βίντεο που κυκλοφόρησε από την εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού», ο δημοφιλής καλλιτέχνης εμφανίστηκε στο παράθυρο του δωματίου του στο νοσοκομείο.

Φορώντας μία μπλούζα με το συμβολικό μήνυμα «Don’t Quit» (Μην τα παρατάς), ο καλλιτέχνης ύψωσε συγκινημένος τη γροθιά του, δείχνοντας τη φράση που είχε τυπωμένη στην μπλούζα του, ενώ ευχαριστούσε τους δημοσιογράφους, για τη στήριξή τους.

Σε χθεσινές δηλώσεις της για την πορεία της υγείας του καλλιτέχνη, η Ματίνα Παγώνη, ανέφερε τα εξής: «Όλα θα πάνε καλά από εδώ και πέρα, θα ακολουθεί τις οδηγίες των γιατρών. Σύντομα θα είναι κοντά μας. Σταδιακά ρυθμίζονται όλα για τον κάθε ασθενή και από εδώ και πέρα, χρειάζεται προσοχή».

Ο Δημήτρης Σταρόβας υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο το μεσημέρι της Τετάρτης 15 Μαΐου, το οποίο επηρέασε την ομιλία του. Στιγμή δεν έλειψε από το πλευρό του καλλιτέχνη η σύντροφός του, Άννα Σταθάκη.

Διαβάστε επίσης

Τρύπα στην καρδιά: Ενδοκαρδιακή επικοινωνία και εγκεφαλικό επεισόδιο

Πανελλαδικές Εξετάσεις: Πολύτιμες συμβουλές για μαθητές και γονείς πριν την τελική ευθεία

Γεωργιάδης – Αναισθησιολόγοι Παίδων: Η σύγκρουση για τα τακτικά χειρουργεία, στη μέση 3.000 παιδιά

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.