Κοριτσάκι χάθηκε στο δάσος, ενώ υπνοβατούσε

Συνέβη στις ΗΠΑ. Ένα 10χρονο κοριτσάκι υπνοβατούσε, βγήκε από το σπίτι και χάθηκε στο δάσος.

Οι γονείς του παιδιού, μόλις αντιλήφθηκαν ότι η μικρή Πέιτον δεν είναι στο κρεβάτι της, απευθύνθηκαν στις Αρχές της Λουιζιάνα, κάνοντας έκκληση για βοήθεια.

Χρειάστηκε να περάσει ένα μαρτυρικό 24ωρο για την οικογένεια, μέχρι το παιδί να βρεθεί. Γείτονες, φίλοι και πολλοί εθελοντές έσπευσαν σε βοήθεια, “χτενίζοντας” την ευρύτερη γειτονιά με τις οδηγίες της αστυνομίας, σε μια προσπάθεια να βρουν το κοριτσάκι, ανησυχώντας ότι του συνέβη κάτι κακό. Την έρευνα συνέδραμαν και πυροσβέστες.

Τελικά εντοπίστηκε με drone να κοιμάται σε δάσος, σε απόσταση δύο χιλιομέτρων από το σπίτι του.

Στο βίντεο ντοκουμέντο, που δόθηκε στη δημοσιότητα, αποτυπώνονται οι στιγμές, που έχει καταγράψει θερμική κάμερα drone, ενώ εντοπίζει την μικρή Πέιτον να κοιμάται ήρεμα κάτω από ένα μεγάλο δέντρο.

Ειδικότερα η εξαφάνιση του κοριτσιού ευαισθητοποίησε επαγγελματία χειριστή drone από το Αρκάνσας, 200 χιλιόμετρα και πλέον μακριά, ο οποίος πήρε τον εξοπλισμό του και πήγε να βοηθήσει στις έρευνες.

Είκοσι λεπτά ήταν αρκετά, για να εντοπίσει το drone το παιδί. Οικογενειακός φίλος έσπευσε στο σημείο και ξύπνησε τη μικρή Πέιτον, η οποία επέστρεψε σπίτι της σώα και αβλαβής.

Διαβάστε επίσης

Προσωπικός γιατρός: Σε διαβούλευση το σχέδιο νόμου – Έξτρα πριμοδότηση για Γενική Ιατρική και Παθολογία

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.