Σελένα Γκόμεζ: «Δεν μπορώ να κάνω παιδιά εξαιτίας ιατρικών προβλημάτων»

Σε μια εκ βαθέων συνέντευξη η Σελένα Γκόμεζ αποκάλυψε πως δεν μπορεί να κάνει παιδιά, εξαιτίας ιατρικών θεμάτων που αντιμετωπίζει και θα έθεταν σε κίνδυνο της ζωή της ίδιας και του μωρού της.

Η 32χρονη τραφουδίστρια, μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά  στο Vanity Fair  για αυτό το θέμα, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι ο στόχος της είναι να γίνει μητέρα έστω και με άλλους τρόπους. «Θεωρώ ευλογία το γεγονός ότι υπάρχουν υπέροχοι άνθρωποι πρόθυμοι να βοηθήσουν μέσω της παρένθετης μητρότητας ή της υιοθεσίας, που είναι και τα δύο τεράστιες δυνατότητες για μένα» τόνισε η Σελένα Γκόμεζ, η οποία έχει περάσει ουκ ολίγα προβλήματα υγείας την τελευταία δεκαετία.

«Δυστυχώς… έχω πολλά ιατρικά θέματα που θα έθεταν σε κίνδυνο τη δική μου ζωή και τη ζωή του μωρού», εξομολογήθηκε αρχικά η Σελένα Γκόμεζ.

«Δεν είναι απαραίτητα ο τρόπος που το φανταζόμουν», συμπλήρωσε για τη μητρότητα και συνέχισε: «Νόμιζα ότι θα συνέβαινε με τον τρόπο που συμβαίνει σε όλους».

Τα ιατρικά προβλήματα 

«Είμαι σε πολύ καλύτερη θέση με αυτό. Θεωρώ ευλογία το γεγονός ότι υπάρχουν υπέροχοι άνθρωποι πρόθυμοι να βοηθήσουν μέσω της παρένθετης μητρότητας ή της υιοθεσίας, που είναι και τα δύο τεράστιες δυνατότητες για μένα.

Με έκανε να είμαι πραγματικά ευγνώμων για τις άλλες διεξόδους [που υπάρχουν] για τους ανθρώπους που πεθαίνουν να γίνουν μητέρες. Είμαι ένας από αυτούς τους ανθρώπους. Είμαι ενθουσιασμένη για το πώς θα μοιάζει αυτό το ταξίδι, αλλά θα μοιάζει λίγο διαφορετικό», ανέφερε στη συνέχεια η 32χρονη. «Στο τέλος της ημέρας, δεν με νοιάζει. Θα είναι δικό μου. Θα είναι το μωρό μου», κατέληξε η ίδια.

Υενθυμίζεται πως, η Σελένα Γκόμεζ, που διατηρεί σχέση από το καλοκαίρι του 2023 με τον Μπένι Μπλάνκο, είχε δηλώσει στο περιοδικό «Time» πως πάντα σχεδίαζε να υιοθετήσει ένα παιδί μέχρι την ηλικία των 35 ετών, αν δεν είχε βρεθεί μέχρι τότε ο εκλεκτός που θα την έκανε μητέρα.

Photo Shutterstock

Διαβάστε επίσης 

Μελέτη RESHAPE-HF2: Η ελληνική συμβολή στη διαδερμική θεραπεία της μιτροειδούς βαλβίδας

Παγκόσμια Ημέρα για την Πρόληψη της Αυτοκτονίας – Οι αριθμοί σοκάρουν

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.