Το άθλημα που ταιριάζει στον χαρακτήρα σας

Αν θέλετε να ξεκινήσετε ένα νέο άθλημα τώρα την άνοιξη αλλά δεν ξέρετε από πού να αρχίσετε, ίσως αξίζει να επιλέξετε μια δραστηριότητα με βάση τον τύπο της προσωπικότητάς σας.

Ο καιρός ανοίγει και σιγά σιγά με την αύξηση της θερμοκρασίας θα επιτρέπονται περισσότερο κάποιες δραστηριότητες σε εξωτερικό χώρο αλλά και οι συναντήσεις με φίλους μπορούν να γίνουν πιο διασκεδαστικές αν εκτός από καφέ περιλαμβάνουν και λίγο γυμναστική.

Για να μη βαρεθείτε γρήγορα τη νέα σας ενασχόληση καλό θα είναι να ακολουθήσετε ένα σπορ που θα ταιριάξει στον χαρακτήρα σας:

Αν είστε ανταγωνιστικός/ή: Τένις

Το τένις είναι ιδανικό για όσους αγαπούν τις προκλήσεις. Αν και δεν είναι το ευκολότερο άθλημα, είναι σίγουρα εθιστικό.
Όχι μόνο πρέπει να είστε ανταγωνιστικοί στο γήπεδο, αλλά θα πρέπει να είστε εξίσου πιεστικοί για να εξασφαλίσετε μια κράτηση στο γήπεδο της γειτονιάς σας.

Αν είστε κοινωνικός τύπος και η ψυχή της παρέας: Ποδόσφαιρο

Το να παίζετε ποδόσφαιρο είναι ο ιδανικός τρόπος για να συναντήσετε τους φίλους σας. Θα τρέχετε αρκετά, αλλά υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για να τα λέτε με τους συναθλητές.

Αν το άγχος δεν υπάρχει στη ζωή σας: Γκολφ

Το περπάτημα σε ένα καταπράσινο γήπεδο είναι σίγουρα πιο χαλαρό από το να τρέχεις γύρω από ένα γήπεδο τένις, αλλά μην ξεγελιέστε: θα περπατήσετε πολύ και θα έχετε κάνει μια αξιόλογη σωματική άσκηση/

Αν είστε ακόμα παιδί: Frisbee

Εάν όλα τα άλλα αθλήματα σας φαίνονται λίγο πολύ mainstream για εσάς, γιατί να μην μάθετε frisbee; Αρκεί να βρείτε ένα ανοιχτό πάρκο ή μια παραλία και πολλούς φίλους που θέλουν κι αυτοί να παίξουν με αυτό τον διασκεδαστικό δίσκο. Το προτέρημα του frisbee είναι ότι βελτιώνει τον συντονισμό χεριών-ματιών, είναι πολύ διασκεδαστικό και με
λίγη εξάσκηση θα μπορείτε να κάνετε και διάφορα εντυπωσιακά κόλπα τραβώντας τα μέτια όλων πάνω σας.

Αν είστε άνθρωπος της οργάνωσης: Κολύμβηση

Οι οργανωμένοι και προγραμματισμένοι άνθρωποι επιλέγουν την κολύμβηση. Είναι η ιδανική προπόνηση για όλο το σώμα και βοηθά στη συγκέντρωση του μυαλού, ενή είναι διανικό για όσους δεν επιθυμούν απαραίτητα την κοινωνική αλληλεπίδραση.

Αν είστε άνθρωπος της περιπέτειας: Μπάσκετ

Αν σας αρέσει η περιπέτεια, είστε ένα τολμηρό μυαλό και θέλετε να δοκιμάσετε κάτι νέο, ίσως είναι η ώρα να δοκιμάσετε το μπάσκετ και να βγάλετε τον Michael Jordan από μέσα σας.

Πηγή: independent.co.uk

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.