Παρουσιάστηκε σε Έλληνες γιατρούς η νέα Βοτουλινική Τοξίνη Τύπου Α

Με την παρουσία και ενεργή συμμετοχή εκατοντάδων δερματολόγων και πλαστικών χειρουργών από όλη την Ελλάδα, παρουσιάστηκε η Νέα Βοτουλινική Τοξίνη Τύπου Α, εγκεκριμένη για αισθητική χρήση από τον FDA και τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων (ΕΜΑ), θέμα που αποτέλεσε το σημαντικότερο σημείο ενδιαφέροντος για όλους.

Η παρουσίαση έγινε κατά την 1η Εκπαιδευτική Ημερίδα της NOVIMED Α.Ε., αποκλειστικού αντιπροσώπου στην Ελλάδα και στην Κύπρο της αυστριακής εταιρείας Croma Pharma GmbH. Η ημερίδα έγινε το Σάββατο 25 Μαΐου 2024, στο Ίδρυμα Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή.

Η Croma Pharma αποτελεί τον παγκόσμιο ηγέτη στον χώρο της Αισθητικής Ιατρικής, με κορυφαία προϊόντα που εκπροσωπούν τις πιο δημοφιλείς θεραπείες παγκοσμίως, την αισθητική θεραπεία με Βοτουλινική Τοξίνη και το Ενέσιμο Υαλουρονικό Οξύ. Ταυτόχρονα, η σειρά προϊόντων της Croma Pharma περιλαμβάνει τα πιο εξελιγμένα προϊόντα βιοδιέγερσης του δέρματος, τα ενέσιμα Πολυνουκλεοτίδια, τη νέα παγκόσμια τάση που κερδίζει κάθε χρόνο εκατομμύρια οπαδούς σε όλο τον κόσμο.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΝΟVIMED A.E., κος Αχιλλέας Βιγκόπουλος και ο Managing Director της εταιρείας, κος Δημήτρης Βραχνός καλωσόρισαν την επιστημονική κοινότητα και παρουσίασαν το όραμα της εταιρείας, εξηγώντας ταυτόχρονα πόσο σημαντικό είναι το τρίπτυχο της ασφάλειας, αποτελεσματικότητας και ποιότητας των ενέσιμων προϊόντων που χρησιμοποιούνται στην Αισθητική Ιατρική. Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση αρκετά υψηλόβαθμα στελέχη της Croma Pharma, μεταξύ των οποίων και η Head of Global Export Business, κα Alexandrina Morales- Meoqui.

Κεντρικός ομιλητής και επικεφαλής της επιστημονικής ομάδας της ημερίδας ήταν ο διεθνούς φήμης Prof. Dr. Syed Haq, Global Key Opinion Leader στις θεραπείες αντιγήρανσης του δέρματος και του ανοσοποιητικού συστήματος, ο οποίος, βασισμένος σε έρευνες, παρουσίασε το νέο προϊόν για τη θεραπεία των ρυτίδων έκφρασης, καθώς και το επιστημονικό πρωτόκολλο LEBO που προσφέρει στους γιατρούς τη δυνατότητα να επιτύχουν τα βέλτιστα αποτελέσματα από τη χρήση της τοξίνης.

Στην ίδια ενότητα, η πλαστικός χειρουργός, κα Σοφία Παραρά παρουσίασε όλα τα χαρακτηριστικά που έχει η νέα Βοτουλινική Τοξίνη Τύπου Α και εξήγησε γιατί το σκεύασμα αυτό μπορεί πραγματικά να κάνει τη διαφορά σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Πολυνουκλεοτίδια για την βιοδιέγερση του δέρματος

Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης παρουσιάστηκε το επόμενο μεγάλο νέο της Αισθητικής Ιατρικής, που είναι η βιοδιέγερση του δέρματος μέσω των Πολυνουκλεοτιδίων. Ο Prof. Dr. Syed Haq σε συνεργασία με τον δερματολόγο κο Αθανάσιο Παυλίδη, παρουσίασαν σειρά ενέσιμων πολυνουκλεοτιδίων της Croma Pharma, τα οποία δρώντας στον γενετικό κώδικα (DNA) μπορούν να βοηθήσουν στην ανάπλαση και αναδόμηση του δέρματος, επαναφέροντας τη νεανικότητα και τη λάμψη του.

Ολοκληρώνοντας την παρουσίαση του χαρτοφυλακίου των προϊόντων της Croma Pharma, ο Prof. Dr. Syed Haq μαζί με τον πλαστικό χειρουργό κο Αλέξανδρο Παπασταύρου παρουσίασαν μία νέα σειρά στη χρήση του ενέσιμου υαλουρονικού οξέος για αισθητική χρήση.

nea-votoyliniki-toxini

To προϊόν με την νέα βοτουλινική τοξίνη τύπου Α , παράγεται στη Νότια Κορέα από τη Hugel, είναι εγκεκριμένο από τον FDA και αποτελεί μία από τις τρεις τοξίνες παγκοσμίως που διαθέτουν άδεια κυκλοφορίας στις ΗΠΑ, στην Ευρώπη και στην Κίνα, τις μεγαλύτερες αγορές Αισθητικής Ιατρικής. Στην Ευρωπαϊκή Ένωση, στην Αυστραλία, στον Καναδά και σε όλη την Λατινική Αμερική διανέμεται από την Croma Pharma GmbH. Στην Ελλάδα και στην Κύπρο κυκλοφορεί από την NOVIMED A.E.

Διαβάστε επίσης

ΕΟΦ: Ανάκληση παρτίδας σκευάσματος για την αναιμία

Ινομυώματα: Συμπτώματα και σύγχρονες θεραπευτικές προσεγγίσεις

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.