Θεραπείες express για λαμπερό και ανανεωμένο πρόσωπο στις γιορτές

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα, τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά απέχουν μια ανάσα και εσείς είστε έτοιμη να τα υποδεχτείτε, με λαμπερό και ανανεωμένο πρόσωπο.

Φέτος όμως, βάλτε στις προτεραιότητες και τον εαυτό σας, τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας και αφιερώστε λίγο χρόνο για εσάς και μόνο. Σας αξίζει! Στολίζετε το σπίτι, κάνετε σχέδια για τις γιορτές, οργανώνετε οικογενειακές συγκεντρώσεις και ρεβεγιόν με φίλους… Και όλα βέβαια περνάνε από το χέρι σας, όπως κάθε χρόνο.

Μήπως όμως ξεχνάτε κάποιον; Ποιον; Τον εαυτό σας! Τι θα λέγατε, λοιπόν, να σας κάνετε ένα μικρό δώρο, σαν ένα «ευχαριστώ» για όλα όσα φροντίζετε και διεκπεραιώνετε κάθε μέρα; Μην καθυστερείτε! Προγραμματίστε μία beauty περιποίηση προσώπου, ένα pampering αναζωογόνησης, που θα σας προσφέρει μια ανάσα χαλάρωσης μέσα στο φορτωμένο σας πρόγραμμα.

Οι παρακάτω τρεις θεραπείες είναι ιδανικές για ένα boost αυτοπεποίθησης και ανανέωσης ώστε να υποδεχτείτε το 2024 με λαμπερό πρόσωπο και ανανεωμένη διάθεση!

Θεραπείες express για λαμπερό πρόσωπο στις γιορτές

HydraBeauty 

Αρκούν 60’ για να απολαύσετε αυτήν τη θεραπεία που συνδυάζει τον δερματολογικό καθαρισμό με τη βαθιά ενυδάτωση και ανανέωση του προσώπου σας! Σας προσφέρει, δηλαδή, όλα όσα χρειάζεστε πριν από ένα σημαντικό event όπως το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς!

Τι περιλαμβάνει

Η θεραπεία HydraBeauty πραγματοποιείται σε 8 βήματα, όσες και οι κεφαλές του μηχανήματος! «Πρόκειται στην ουσία για μία “πολυθεραπεία” σε οχτώ βήματα που συνδυάζει υδροδερμοαπόξεση, ραδιοσυχνότητες, φωτοδυναμική θεραπεία και άλλες τεχνολογίες για να επιτύχει βαθύ καθαρισμό, ενυδάτωση, αναζοωγόνηση και σύσφιξη του δέρματος. Γι’ αυτό και αποτελεί κορυφαία θεραπεία προσώπου και συστήνεται εδώ και χρόνια από τους δερματολόγους σε όλο τον κόσμο», τονίζει η Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος, Επιστημονική Διευθύντρια της Cosmetic Derma Medicine.

Τι να περιμένετε

Τα αποτελέσματα της HydraBeauty είναι άμεσα ορατά: μετά τη θεραπεία το δέρμα είναι πιο φωτεινό, μικρές ρυτίδες και δυσχρωμίες έχουν μειωθεί αισθητά και νιώθετε την επιδερμίδα σας πιο ελαστική και ενυδατωμένη.

Glowlift

Το λέει και το όνομά του! Το Glowlift είναι η ιδανική combo θεραπεία προσώπου για ανανέωση της επιδερμίδας, βαθιά ενυδάτωση και λάμψη. Συνδυάζει δύο από τις πιο δημοφιλείς θεραπείες προσώπου, το Fractional Laser CO2 και τη Μεσοθεραπεία που ολοκληρώνονται διαδοχικά σε μία μόνο συνεδρία, προσφέροντας η κάθε μία τα μέγιστα οφέλη της στην ανανέωση της επιδερμίδας. Στα συν, είναι ότι πρόκειται για μία σχετικά σύντομη θεραπεία, περίπου 30 λεπτών που «χωράει» άνετα στο φορτωμένο πρόγραμμα των ημερών.

Τι περιλαμβάνει

Πρόκειται για μία back to back συνεδρία που ξεκινά με το Fractional Laser και ολοκληρώνεται με τη μεσοθεραπεία, μία ενέσιμη θεραπεία βαθιάς ενυδάτωσης, επανόρθωσης και λάμψης. «Το Fractional Laser έχει αποδειχτεί κορυφαία θεραπεία όχι μόνο για την ανανέωση του δέρματος αλλά και για τη διόρθωση μικρών ατελειών όπως λεπτές ρυτίδες, δυσχρωμίες και κηλίδες από τον ήλιο, σημάδια ακμής και ουλές. Το Fractional Laser CO2 δρα στα επιδερμικά κύτταρα, εξαχνώνοντας την ταλαιπωρημένη εξωτερική στιβάδα και προωθεί την αναδόμηση και την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης εκ των έσω», εξηγεί η Δρ. Αμαλία Τσιατούρα.

Τι να περιμένετε

Τα αποτελέσματα του Glowlift είναι εμφανή από τις πρώτες ημέρες αλλά κορυφώνονται μετά από περίπου δύο εβδομάδες, καθώς ενεργοποιείται ο μηχανισμός ανάπλασης και αναζωογόνησης της επιδερμίδας: το δέρμα σας δείχνει πιο λείο, νεανικό, ελαστικό και λαμπερό! Για να καθρεφτίζονται όλα τα οφέλη του Glowlift στο πρόσωπό σας τις ημέρες των γιορτών, μην καθυστερήσετε να κλείσετε το ραντεβού σας!

Καθαρισμός & αυτόλογη μεσοθεραπεία προσώπου (PRP)

Basic ή all time classic; Πείτε την όπως θέλετε, η ουσία παραμένει ίδια: ο βαθύς δερματολογικός καθαρισμός αποτελεί κλασική αξία στις θεραπείες προσώπου για υγιή και φρέσκια επιδερμίδα. Ο συνδυασμός του με το Vampire Lift, όπως έχει επικρατήσει να ονομάζεται η αυτόλογη μεσοθεραπεία προσώπου, ενισχύει το αποτέλεσμα και των δύο θεραπειών.

Τι περιλαμβάνει

«Ο κλασικός δερματολογικός καθαρισμός προσώπου σήμερα έχει εξελιχθεί: είναι ανώδυνος και πολύ πιο αποτελεσματικός, επιτρέποντας στο δέρμα σας να «αναπνέει» σε βάθος και να είναι πιο δεκτικό στις υπόλοιπες περιποιήσεις που του προσφέρετε στο σπίτι ή το δερματολογικό ιατρείο. Στην Cosmetic Derma Medicine, o δερματολογικός καθαρισμός αποτελείται από τρία στάδια και περιλαμβάνει μικροδερμοαπόξεση με διαμάντι, με την οποία αφαιρεί ελεγχόμενα το επιφανειακό τμήμα της επιδερμίδας (κεράτινη στιβάδα), το οποίο έχει υποστεί βλάβες από το πέρασμα του χρόνου και την περιβαλλοντική επιβάρυνση.

Με τη διαδικασία αυτή διεγείρεται η επούλωση, η ανάπλαση και η φυσική αναζωογόνηση του δέρματος. Η Platelet Rich Plasma ή PRP μεσοθεραπεία που ακολουθεί, έχει ως βάση το πλάσμα αίματος του ίδιου του ασθενούς, μια πρωτεΐνη με αναγεννητικές και αναπλαστικές ιδιότητες. Έχει, ισχυρή δράση προλαμβάνοντας και αντιμετωπίζοντας τα πρώτα σημάδια της γήρανσης, τη χαλάρωση του προσώπου, τις μικρές ρυτίδες και τις δυσχρωμίες στο πρόσωπο», επισημαίνει η Δρ. Αμαλία Τσιατούρα.

Τι να περιμένετε

Το Vampire Lift είναι βασικό κομμάτι μιας ολοκληρωμένης beauty routine εάν θέλετε να είστε η πρωταγωνίστρια των γιορτών! Απλά δώστε στη θεραπεία τον χρόνο που χρειάζεται, μόλις 2 εβδομάδες, για να αποκαλύψει τις εκπληκτικές ιδιότητές της: επανόρθωση και αναγέννηση των ιστών, ενυδατωμένο και ελαστικό πρόσωπο και φυσική αύξηση του όγκου στα σημεία απ’ όπου χάνεται με το πέρασμα του χρόνου.

Διαβάστε επίσης 

Σε πρώτο πρόσωπο: Από μαμά παιδιού ευχής έγινε μία από τις νεράιδες του Make-A-Wish, ο δύσκολος δρόμος και η αγαλλίαση

Συκώτι: Τα προειδοποιητικά σημάδια στο πρόσωπο που δείχνουν ότι κάτι δεν πάει καλά

 

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.