Οι φωτογραφίες με τον σύντροφό σας λένε πολλά – Οι κόκκινες σημαίες

Η γλώσσα του σώματος και οι εκφράσεις του προσώπου στις φωτογραφίες με τον σύντροφό σας αποκαλύπτουν πολύτιμες πληροφορίες για την ποιότητα της σχέσης.

Η γλώσσα του σώματος μπορεί να είναι ένα εργαλείο για την αποκρυπτογράφηση κρυφών συναισθημάτων και προθέσεων, αν και μπορεί πολλές φορές να ξεγελά και κάποια ύποπτα σημάδια να είναι απλώς συμπτώσεις.

Οι κόκκινες σημαίες στις φωτογραφίες με τον σύντροφό σας

1. Η στάση του είναι άκαμπτη ή αδιάφορη

Αυτή η στάση θα μπορούσε να σημάδι ανησυχίας. Επίσης, η “κλειστή” γλώσσα του σώματος -όπως να διπλώνουν τα χέρια τους ή να απομακρύνονται από την κάμερα- είναι μια άλλη κόκκινη σημαία.

 

2. Οι εκφράσεις του προσώπου δεν ταιριάζουν

Προσέξτε πώς φαίνονται οι εκφράσεις του προσώπου του συντρόφου σας από φωτογραφία σε φωτογραφία. Διαφέρουν πολύ; Ή τείνουν να έχουν παρόμοιο χαμόγελο;

Είναι φυσιολογικό για ένα άτομο να έχει κάποια διακύμανση στις εκφράσεις του προσώπου του, καθώς μπορεί να επηρεάζεται από τη διάθεσή του και πολλούς άλλους παράγοντες τη συγκεκριμένη στιγμή. Ωστόσο, εάν κυμαίνονται δραματικά, αυτό μπορεί να σημαίνει ανάμεικτα συναισθήματα για τη σχέση σας.
Όταν κάποιος χαμογελάει αληθινά, τα μάτια του ζαρώνουν στις γωνίες. Εάν ο σύντροφός σας εμφανίζει σφιχτά χαμόγελα στις φωτογραφίες, αυτό μπορεί να υποδηλώνει συναισθηματική απόσταση.

3. Δεν χαμογελά με τα μάτια

Ένα αληθινό χαμόγελο περιλαμβάνει όχι μόνο το στόμα αλλά και τους μύες γύρω από τα μάτια. Όταν κάποιος χαμογελάει αληθινά, τα μάτια του ζαρώνουν στις γωνίες. Εάν ο σύντροφός σας έχει σφιγμένο χαμόγελο στις φωτογραφίες, αυτό μπορεί να υποδηλώνει συναισθηματική απόσταση

Τα αναγκαστικά χαμόγελα δεν υποδηλώνουν πάντα κάτι κακό. Ωστόσο, μπορεί να είναι ένα σημάδι ότι κάτι δεν πάει καλά ή ότι ο σύντροφός σας δεν νιώθει την ίδια χαρά με εσάς.

4. Υπάρχει σωματική απόσταση

Αν ο σύντροφός σας φαίνεται απόμακρος στις φωτογραφίες ενώ συνήθως δεν το έκανε, θα μπορούσε να είναι σημάδι συναισθηματικής αποσύνδεσης. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους αυτό φαίνεται στις φωτογραφίες: ο σύντροφός σας μπορεί να στέκεται ή να κάθεται πιο μακριά από εσάς, να γέρνει προς την άλλη κατεύθυνση ή να αποφεύγει τη σωματική επαφή μαζί σας.

5. Έχουν οπτική επαφή ή σωματική επαφή με κάποιον άλλο.

Αναζητήστε τη ματιά της εξαπάτησης στα μάτια του συντρόφου σας. Ο σύντροφός σας φαίνεται να κοιτάζει αλλού ή να αποφεύγει την άμεση οπτική επαφή στις φωτογραφίες μαζί σας.
Αν ο σύντροφός σας απεικονίζεται συχνά κοντά σε άλλο άτομο, με το σώμα του να γέρνει προς το άτομο αυτό, μπορεί να υποδηλώνει οικειότητα ή άνεση. Βέβαια, κάτι τέτοιο δεν είναι απόδειξη εξαπάτησης.

6. Φαίνεται ότι “είναι αλλού”.

Δείχνει ενδιαφέρον για τις φωτογραφίες ή το μυαλό του συχνά είναι αλλού; Που εστιάζει και τι τραβά το βλέμμα. Αν συχνά φαίνεται αδιάφορος ή σκέπτεται κάτι άλλο εκείνη τη στιγμή, είναι μία κόκκινη σημαία. Από την άλλη, μπορεί να βαριέται ή να αδιαφορεί για τις φωτογραφίες.

 

Διαβάστε επίσης

Αυτή πρέπει να είναι η νέα προσέγγιση για το αδυνάτισμα (ειδικά για τους άνδρες), σύμφωνα με μεγάλη μελέτη

The Eftychia Project – Το ραντεβού των υιοθετημένων στην Αμερική παιδιών από την Ελλάδα

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.