Για ποιο λόγο πρέπει να βάζετε ένα μωρομάντηλο σε κάθε πλύση μέσα στο πλυντήριο

Ρούχα πλυμένα, ευωδιαστά, ό,τι πιο όμορφο. Σας κάνει να νιώθετε καθαροί και σας φτιάχνει τη διάθεση. Υπάρχει, όμως, ένας πολύ πρακτικός λόγος, για τον οποίο πρέπει να βάζετε ένα μωρομάντηλο μέσα στο πλυντήριο, σε κάθε πλύση.
Ένας από τους εφιάλτες της νοικοκυράς, όταν βάζει πλυντήριο, είναι οι τρίχες και τα χνούδια, που «κολλάνε» πάνω στα πλυμένα ρούχα. Το έχετε αντιμετωπίσει ουκ ολίγες φορές. Είναι εξαιρετικά σύνηθες το φαινόμενο να βγάζουμε από τον κάδο του πλυντηρίου ρούχα μοσχομυριστά και αυτά να είναι γεμάτα με τρίχες, είτε από τα μαλλιά μας είτε από τα κατοικίδιά μας.

Μωρομάντηλο: Αυτό είναι το μυστικό

Το μυστικό είναι να βάζετε σε κάθε πλύση στο πλυντήριο ένα άοσμο μωρομάντηλο! Αυτό μαγνητίζει μικρά κομμάτια υφάσματος, χνούδια, τρίχες και τρίχωμα κατοικίδιων, με αποτέλεσμα τα ρούχα να είναι πραγματικά καθαρά όταν θα τα απλώνετε. Όταν ο κάδος αρχίσει να περιστρέφεται, τα μωρομάντηλα θα ανακατευτούν με τα ρούχα και θα μαζέψουν τις βρομιές.

Δώστε προσοχή στα παρακάτω

Tip1!
Μην προσπαθήσετε να αντικαταστήσετε τα μωρομάντηλα με χαρτομάντηλα! Θα διαλυθούν και θα προκαλέσουν ακόμη μεγαλύτερο χαμό στο πλυντήριο!
Tip2!
Αν δεν θέλετε τα ρούχα σας να απορροφήσουν το άρωμα που έχει το μωρομάντηλο, επιλέξτε ένα αντιβακτηριακό ή άοσμο προϊόν.

Διαβάστε επίσης

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.