Ποιο άρωμα σου ταιριάζει ανάλογα με τον τύπο δέρματος σου;

Ένα σαγηνευτικό άρωμα, με τους κατάλληλους συνδυασμούς, θα ανεβάσει σημαντικά την αυτοπεποίθησή σας και θα κάνει την καθημερινότητά σας πιο ευχάριστη. Το άρωμα ανέκαθεν ταυτιζόταν με την πολυτέλεια, που είναι προσιτή σε όλους. Επίσης, ένα άρωμα αποτελεί μια οικεία προσθήκη στο στυλ κάθε ατόμου, ενώ πολλές φορές συνδυάζεται με αναμνήσεις και ανθρώπους.

Η εταιρία Korres, με τα εργαστήρια της και την επιστημονική της ομάδα, έχει δημιουργήσει μοναδικά αρώματα για γυναίκες και άνδρες,που καλύπτουν τις ανάγκες των πιο απαιτητικών καταναλωτών.

Ένα οσφρητικό ταξίδι με έμπνευση την Ελλάδα. Μία συλλογή 14 αρωμάτων, εμπνευσμένα από τοπία, στιγμές και στοιχεία της ελληνικής φύσης. Βασισμένα σε συνειδητά επιλεγμένα συστατικά. Ένας λευκός, χάρτινος ανεμόμυλος, αφηγείται την ιστορία τους – με αφετηρία τις απέραντες ανθισμένες εκτάσεις και τις πλούσιες σοδιές, κάθε νότα στροβιλίζεται μαζί με τα τοπία, δημιουργώντας έναν ξεχωριστό αρωματικό προορισμό.

KORRES Fragrance

Πολύπλοκο και ισορροπημένο. Κλασικό και σύγχρονο. Με έμπνευση την Ελλάδα και τα συστατικά από την ελληνική φύση. Μία συλλογή από 14 αρώματα για γυναίκες και άνδρες, σε ένα περίτεχνο, κεχριμπαρένιο, γυάλινο μπουκάλι. Συνειδητά επιλεγμένα συστατικά. Αρωματικές συνθέσεις με φυσικά συντηρητικά, αλκοόλ 100% φυσικής προέλευσης, χωρίς PCM ή φθαλικές ενώσεις. Με φυσικό περιεχόμενο έως 90%. Κατάλληλο για vegans.

Greece. Nature. Research, στο επίκεντρο των συνθέσεων KORRES.

Μία αρωματική συλλογή που θυμίζει την ανέφελη ατμόσφαιρα της Ελλάδας, εμπνευσμένη από στιγμές που συνδέονται με απλές απολαύσεις. Μια αυθεντική αποτύπωση των ηλιόλουστων κήπων σε ένα κυκλαδίτικο νησί, του μπλε του Αιγαίου, της θαλασσινής
αύρας, της ζεστασιάς του ελληνικού ήλιου, και των πρώτων σύκων του έτους. Το Avgoustos, το Sikinos, το Kyma και το ολοκαίνουργιο Lefko, μεταξύ άλλων, αφηγούνται την ιστορία αξιομνημόνευτων στιγμών.

Nature: Η συλλογή αρωμάτων της KORRES αντλεί έμπνευση από την πλούσια ελληνική φύση. Από το πικάντικο περγαμόντο και τις καλοκαιρινές νότες σύκου στο AVGOUSTOS, μέχρι τις δροσερές νότες μέντας στο OCEANIC.

AMBER: Κάθε άρωμα ενσωματώνει την ουσία της ελληνικής φύσης, προσφέροντας ένα οσφρητικό ταξίδι.

Research: Με ποσοστό φυσικού περιεχομένου έως 90%, τα αρώματα της συλλογής συντηρούνται φυσικά με εκχύλισμα δενδρολίβανου -φυσικό αντιοξειδωτικό-, ενώ δεν περιέχουν PCM και φθαλικές ενώσεις, συνθετικές ουσίες δυνητικά επιβλαβείς για τον το περιβάλλον.

KORRES Conscious Fragrances

Η συλλογή LEFKO FLORAL | POWDERY | MUSKY

Το άρωμα καθαριότητας των φρεσκοπλυμένων σεντονιών, απλωμένων κάτω από τον καταγάλανο ουρανό του Αιγαίου. Εμπνευσμένο από το λευκό των Κυκλαδίτικων σπιτιών και των ολάνθιστων κήπων κάτω από το ζεστό καλοκαιρινό ήλιο. Οι νότες του άνθους μιγκέ έχουν τον πρώτο λόγο, ενώ εναλλάσσονται με τις νότες τριαντάφυλλου και παιώνιας. Η αρωματική συμφωνία ολοκληρώνεται με το musk, την πούδρα και το λευκό σανταλόξυλο, προσθέτοντας μια αίσθηση ζεστασιάς.

TOP NOTES: LILY OF THE VALLEY
HEART NOTES: ROSE, PEONY
BASE NOTES: MUSK, POWDER, WHITE SANDALWOOD

KORRES Fragrance

AVGOUSTOS
FRUITY | FRESH | CITRUS

Η ξεχωριστή μυρωδιά του φρεσκοκομμένου σύκου τον Αύγουστο.

TOP NOTES: MANDARIN, LAVENDER, BERGAMOT
HEART NOTES: FIG, LEMON TREE LEAVES, ORANGE BLOSSOM
BASE NOTES: AMBERGRIS, MUSKY, CEDARWOOD
SIKINOS

FRESH | AQUATIC | FLORAL

Φρέσκο, απαλό καλοκαιρινό ξύπνημα.
TOP NOTES: WATERMELON, FREESIA, BAMBOO
HEART NOTES: MIMOSA, LOTUS FLOWER, SALTY NOTES
BASE NOTES: CEDARWOOD, SANDALWOOD, MUSK

KYMA

FRESH | AQUATIC
Ο αλμυρός αέρας πάνω στο πλοίο στην πρώτη απόδραση από την πόλη.

TOP NOTES: LIME, MANDARIN, ORANGE
HEART NOTES: MARINE, WATERY, PEPPER
BASE NOTES: CEDAR, VETIVER, NUTMEG
Επίσης στη συλλογή: Cashmere Kumquat | Midnight Dahlia | Oceanic Amber | White Tea | Black Sugar | Black Pepper | Mountain Pepper |
Vetiver Root | Blue Sage | Vanilla Freesia

Αξίζει να σημειωθεί πως, τα προϊόντα KORRES είναι διαθέσιμα στο ΚORRES Circle, το πρώτο APP που συνδέει τον καταναλωτή με το φαρμακείο της επιλογής του. Κάντε την εγγραφή σας, μπείτε στον κύκλο και κερδίστε πλούσια δώρα και εμπειρίες.

Διαβάστε επίσης 

KORRES Aegean Bronze: Λάμψη παντοτινού καλοκαιριού

Μεγάλο ή μικρό στήθος; Μελέτη αποκαλύπτει τι προτιμούν οι άνδρες

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.