8 συμβουλές για μοναδικές εμφανίσεις στην παραλία, αν είστε άνω των 55-60 ετών

Οι εμφανίσεις στην παραλία, είναι η χαρά των γυναικών όλων των ηλικιών και αν είστε άνω των 55-60 ετών μπορείτε να τις κάνετε μοναδικές και υπέροχες με υπέρκομψες παρεμβάσεις.

Οι στυλίστες λένε ότι υπάρχουν μερικά βασικά πράγματα που πρέπει να έχετε κατά νου για τις εμφανίσεις στην παραλία εάν έχετε περάσει τα 55-60 έτη και αποζητάτε το στυλ, την προστασία από τον ήλιο και την ασφάλεια.

8 συμβουλές για μοναδικές εμφανίσεις στην παραλία αν είστε άνω των 55-60 ετών

1. Παιχνιδιάρικα ρούχα παραλίας σε χρώματα και υφές

Τα ρούχα παραλίας προσφέρουν μια εξαιρετική ευκαιρία να γίνετε τολμηρές και φωτεινές, πειραματιζόμενες με τα χρώματα, τα σχέδια και τις υφές.

Η Paola Farina, μια επαγγελματίας στυλίστρια με έδρα το Μιλάνο της Ιταλίας, λέει στο bestlifeonline.com ότι καλό είναι να αναζητήσετε πολύχρωμα, διακοσμημένα με πέτρες ρούχα, που μπορεί να είναι πολύ φανταχτερά για καθημερινή χρήση, αλλά θα τραβήξουν την προσοχή στην παραλία.

«Μπορούν να σου φτιάξουν αμέσως τη διάθεση και να σε κάνουν να ξεχωρίσεις. Τα φλοράλ ή τα τροπικά μοτίβα, και οι έντονες ρίγες είναι διαχρονικές επιλογές που αποπνέουν μια παιχνιδιάρικη και νεανική ενέργεια».

2. Δοκιμάστε καφτάνια

Τα καφτάνια είναι μια πρακτική και κομψή λύση για ρούχα παραλίας, προσφέροντας αντηλιακή προστασία, άνετη κάλυψη, ταιριάζουν σε όλες τις σιλουέτες, ενώ είναι εύκολο να φορεθούν και να αφαιρεθούν.

Μια μάξι φούστα είναι επίσης τάση για το 2023. Μπορείτε να την συνδυάσετε με το μαγιό σας ή ένα τοπ.

3. Επιλέξτε ελαφριά υφάσματα που αναπνέουν

Ανεξάρτητα από τον τύπο του ντυσίματος σας, υπάρχει ένα αδιαπραγμάτευτο πράγμα: Θα πρέπει πάντα να επιλέγετε ελαφριά υφάσματα που αναπνέουν.

Το βαμβάκι ή το λινό μπορούν να σας κρατήσουν δροσερές και άνετες στη ζέστη.

Το να φοράτε ανοιχτά χρώματα μπορεί επίσης να μεγιστοποιήσει την άνεσή σας στη ζέστη. Ουδέτερα χρώματα όπως το μπεζ, η άμμος, το εκρού, το λευκό ή το γαλάζιο θυμίζουν παραλία.

4. Να έχετε πάντα ένα καπέλο

Τα καπέλα είναι ένα χρήσιμο αξεσουάρ για όλες τις γυναίκες και ειδικά άνω των 50 ετών, κυρίως επειδή η προστασία από τον ήλιο είναι ακόμα πιο σημαντική όσο μεγαλώνετε.

Η πλειονότητα των περιπτώσεων καρκίνου του δέρματος εντοπίζεται σε άτομα ηλικίας άνω των 65 ετών, ωστόσο λιγότεροι από τους μισούς προστατεύουν το δέρμα τους από τον ήλιο όταν βγαίνουν σε εξωτερικούς χώρους τις ηλιόλουστες μέρες.

Επενδύστε σε ένα καπέλο με φαρδύ γείσο για να προστατεύσετε το πρόσωπο και το λαιμό σας από τον ήλιο.

Δεν είστε σίγουροι ποιο στυλ να δοκιμάσετε; Τα ψάθινα καπέλα θεωρούνται κομψές επιλογές για το 2023 και προσφέρουν μέγιστη κάλυψη του δέρματος.

5. Μην ξεχνάτε τα γυαλιά ηλίου

Όπως το δέρμα σας, τα μάτια σας είναι ευαίσθητα στις ισχυρές υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου (UV), καθιστώντας τα προστατευτικά γυαλιά ηλίου απαραίτητα. Ειδικότερα, αναζητήστε γυαλιά ηλίου με πολωμένους φακούς για πρόσθετη προστασία από την αντανάκλαση.

Σύμφωνα με την Αμερικανική Ακαδημία Οφθαλμολογίας (AAO), πρόκειται για φακούς επικαλυμμένους με μια ειδική χημική ουσία που φιλτράρει μέρος του φωτός από τη διέλευση των φακών, ανακουφίζοντας την πίεση στα μάτια.

Δοκιμάστε να πειραματιστείτε με σχήματα για να βρείτε ένα ζευγάρι που σας ταιριάζει. Οι σκελετοί σε σχήμα ματιών γάτας, οι υπερμεγέθεις στρογγυλοί σκελετοί και οι εμφανίσεις εμπνευσμένες από τη δεκαετία του ’70 είναι όλα στη μόδα αυτήν τη σεζόν.

6. Επενδύστε σε ένα μαγιό κορυφαίας ποιότητας

Το κλειδί για να νιώθεις αυτοπεποίθηση με ένα μαγιό δεν είναι να κρύβεις το σώμα σου — αλλά να επενδύσεις σε ένα μαγιό από υλικά κορυφαίας ποιότητας που κολακεύουν τις αναλογίες του σώματος.

Για τις γυναίκες, τα ολόσωμα μαγιό με ροζ ή στρατηγικά κοψίματα μπορούν να προσφέρουν έλεγχο της κοιλιάς και να ενισχύσουν τις καμπύλες. “Το ψηλόμεσο μπικίνι σε συνδυασμό με μπλουζάκια tankini προσφέρουν μια μοντέρνα αλλά μέτρια επιλογή.

7. Τα άνετα παπούτσια είναι το κλειδί

Θέλετε να έχετε ένα ζευγάρι παπούτσια που είναι εύκολο να τα φορέσετε και να τα βγάλετε στην παραλία, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να θυσιάσετε την άνεση και το στυλ.

Αναζητήστε παπούτσια που προσφέρουν αντικραδασμική προστασία και καλή στήριξη της καμάρας. Υπάρχουν τόσες πολλές όμορφες επιλογές αυτό το καλοκαίρι.

8. Αξεσουάρ με κοσμήματα φιλικά προς την παραλία

Φορέστε τολμηρά αξεσουάρ στην παραλία, αλλά είναι καλύτερο να αφήσετε στο σπίτι οτιδήποτε δεν θέλετε να χάσετε ή να χαλάσετε.

Το κρύο νερό της θάλασσας μπορεί να συρρικνώσει το δέρμα στα δάχτυλά σας, καθιστώντας εύκολο για τα δαχτυλίδια να γλιστρήσουν μέσα στο νερό. Επιλέξτε κάτι που είναι μην είναι πολύτιμο.

Η προσθήκη μερικών παιχνιδιάρικων κοσμημάτων μπορεί να προσθέσει στυλ και προσωπικότητα στις εμφανίσεις της παραλίας. Ψάξτε για ελαφριές και πολύχρωμες επιλογές που δεν θα σας βαραίνουν.

Διαβάστε επίσης

Είναι καλό να κάνετε διαλείπουσα νηστεία όταν έχετε περίοδο; 5 συμβουλές για να πετύχετε

Προωρότητα: Φροντίζοντας το νεογνό και τους γονείς

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.