Ο ΟΠΑΠ στηρίζει τον γυναικείο αθλητισμό «σήμερα και κάθε μέρα»

«Στήριξη κάθε μέρα», είναι το ηχηρό μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, που στέλνουν πέντε αθλήτριες, οι οποίες έχουν στο πλευρό τους τον ΟΠΑΠ.

Ο ΟΠΑΠ στηρίζει τον γυναικείο αθλητισμό «σήμερα και κάθε μέρα»

Η Εβίνα Μάλτση, μία από τις κορυφαίες αθλήτριες που φόρεσαν τη φανέλα της Εθνικής Ομάδας μπάσκετ, η Κατερίνα Σωτηρίου, αρχηγός της Εθνικής Ομάδας μπάσκετ, η Κορίνα Πολίτη, πρωταθλήτρια των 200 και 400 μέτρων και ΟΠΑΠ Champion, η Αθηνά Παπαφωτίου, βολεϊμπολίστρια του Παναθηναϊκού ΑΟ, και η Σοφία Κόγγουλη, παίκτρια της Εθνικής Ομάδας ποδοσφαίρου, τονίζουν πως ο γυναικείος αθλητισμός χρειάζεται στήριξη κάθε μέρα και όχι μόνο μία φορά τον χρόνο, στις 8 Μαρτίου.

Το μήνυμά τους γίνεται πράξη μέσω του Οργανισμού, ο οποίος στέκεται στο πλευρό του γυναικείου αθλητισμού «σήμερα και κάθε μέρα». Ο Οργανισμός στηρίζει έμπρακτα, ως Χορηγός τους, τις Εθνικές Ομάδες μπάσκετ και ποδοσφαίρου Γυναικών, όλες τις γυναικείες ομάδες του Παναθηναϊκού ΑΟ, τις αθλήτριες του ΣΕΓΑΣ και τις ΟΠΑΠ Champions.

 

Διαβάστε επίσης

Ημέρα Γυναίκας: Τα 8 επιτεύγματα στην υγεία των γυναικών τα τελευταία 50 χρόνια

ΟΠΑΠ: Εγκαίνια για την Ουρολογική–Πλαστική Χειρουργική Μονάδα και τη ΜΕΘ Νεογνών στα παιδιατρικά νοσοκομεία – Συνεχίζεται δυναμικά η ανακαίνιση των «Αγ. Σοφία» και «Π.και Α. Κυριακού»

Μεγάλη ανάσα στη δημόσια υγεία από τον ΟΠΑΠ – Παρέδωσε πλήρως ανακαινισμένα τα δύο μεγάλα παιδιατρικά νοσοκομεία

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.